sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Higher living

Olen oppinut juomaan teetä!Olen ollut pienestä pitäen kahvinjuoja. Silloin tällöin olen yrittänyt juoda teetä, siinä kuitenkaan onnistumatta. En tiedä mistä se ajatus tulee - kenties englantilaisten kello viiden teestä - mutta minusta teen juominen on jotenkin hienostunutta ja yläluokkaista. Vähän niin kuin higher living.  

Olin jo luopunut teen suhteen toivosta, mutta joka syksyinen mielihalu lämpimiä juomia kohtaan sai minut jälleen kerran hakeutumaan kaupassa teehyllyn äärelle. Glögikautta en ollut vielä valmis aloittamaan, eikä liiemmin tehnyt mieli kaakaotakaan. Tällä kertaa nappasin hyllystä englantilaista Higher Living teetä, ihan vain siksi että paketti viehätti silmää. Ja voisi melkein sanoa, että loppu on historiaa. Vihdoin löysin sellaisen teen, josta minäkin tykkään, suosittelen! Nyt kotoa löytyy kyseistä teetä jo useampaa laatua ja tykkään niistä kaikista. Muista kaupoista en ole niin katsonutkaan, mutta ainakin Punnitse&Säästä -myymälöiden valikoimiin tämä merkki kuuluu. 

Tällä kertaa kupissa höyryää lakritsitee, joka lakritsinjuuren lisäksi sisältää kanelia, fenkolia, appelsiinin- ja sitruunankuorta sekä inkivääriä. Aika ihana higher living -hetki (ei kuitenkaan siinä yläluokkaisessa merkityksessä) parvekkeella iltapäivän auringossa!


Aamulla nautin edelleen maitokahvini, mutta näin iltapäivällä liityn "kello viiden tee" -kerhoon. Illoista nyt puhumattakaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti