sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Wannabe käsityöihminen?


Täältä löytyy ainakin yksi! Olisi niin kiva olla käsistään kätevä ja yhdistellä kaupasta ostettuihin tusinavaatteisiin itsetehtyjä ja uniikkeja luomuksia. Tai mun tapauksessa vika ei ole niinkään niissä käsissä, vaan  k ä r s i v ä l l i s y y d e s s ä. Sitä ei nimittäin ole. Ehkä lainkaan. 

Noh, reilu viikko sitten kahvitauolla käydyn käsityökeskustelun lomassa työkaverini vinkkasi miten kaulahuivin voi tehdä alle puolessa tunnissa, kun lanka on paksua ja puikkoina toimivat omat kädet (ohje löytyy täältä). Luonnollisesti innostuin ja heti seuraavana päivänä eksyin lankakauppaan. (Ai että ne on sitten muuten ihania paikkoja, yksi syy lisää ruveta käsityöihmiseksi!) Siellä oli hyllyt pullollaan niin herkun värisiä lankoja, että jouduin ostamaan vähän sitä sun tätä. Jopa tuollaista kirjavaa pompulalankaa. Mulla on nyt selkeästi alkamassa entistä värikkäämpi kausi, niin pukeutumisen kuin sisustuksenkin suhteen. Ei haittaa yhtään, antaa tulla vaan!


Ja sitten hommiin! Ja kyllä, se on todellakin juuri niin helppoa ja nopeeta kuin linkin otsikko antaa ymmärtää. My kind of käsityö! Viikon mittaan olen tekaissut noita huiveja vähän erilaisilla variaatioilla (yhdellä langalla, kahdella langalla, yksinkertaisen tuubin, kaksinkertaisen tuubin) jo useamman kappaleen ihan vain siitä ilosta, että kerrankin saan jonkun käsityön valmiiksi! Ja vieläpä ilman tuskanhuutoja. Jei! Sit vaan hei kädet heilumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti