torstai 26. maaliskuuta 2015

Keltaiset hyasintit


Aika vekkuleita, eikö? 

Näyttää siltä, että hyasintti alkaa meillä Suomessakin saada hiljalleen enemmän jalansijaa myös kevätkukkana. Vaatii ehkä hieman totuttelua ja voipi olla, että ne valkoiset (+vaaleanpunaiset ja siniset) kuuluvat edelleen vahvasti jouluun, mutta nämä keltaiset ja muut uudet värit on kyllä ihan tervetulleita ainakin mun kevätkotiin ja ehkä vielä just näin leikkokukkaversioina. Mutta kyllä hyasintti silti tulppaanille jää kakkoseksi! Ihan jo pelkästään (liian) voimakkaan tuoksunsa takia. Mutta mites siellä, lämmetäänkö siellä hyasintille kevätkukkana?

6 kommenttia:

 1. Keltaisista hyasinteista en ollut ennen kuullutkaan. Kivannäköisiä kyllä! Vaikka hyasintin joulukukaksi miellänkin, niin kyllä nämä keltaiset ovat oikein keväisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuli ihan puskista mullekin tää keltaisten hyasinttien olemassaolo ja yhtäkkiä hyasintti ei tuntunutkaan enää niin jouluiselta. :)

   Poista
 2. Kaunis on kimppu! Keltainen väri toimii tähän aikaan vuodesta enemmän kuin hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka keltaisesta värinä tykkäänkin, niin jostain syystä keltaiset kukat ei oo koskaan kuuluneet mun suosikkeihin. Tää oli kuitenkin rakkautta ensisilmäyksellä! :)

   Poista
 3. Tämä olikin ihan uusi juttu! Toki käyvät pääsiäiseen, kaikki keltainen käy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on kiva kun tulee tällaisia uusia vaihtoehtoja. :) Leppoisaa sunnuntaita sinulle! Ja kiva, kun jätit viestin!

   Poista