sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Päiväkahvit parvekkeella


Pääsiäisvapailla on ollut vihdoin aikaa laittaa parveketta kevät- ja kesäkuntoon. Muutaman vuoden tauon jälkeen helmililjat päätyivät jälleen vanhoihin kahvikuppeihin. Ne on sitten niin söpöset siellä! Ihan oikeita päiväkahveja ei parvekkeella vielä tarkene nauttia, mutta ehkä jo ensi viikonloppuna jos hyvin käy!


Helmililjojen lisäksi ruukkuihin päätyi narskuja ja vähän murattia. Narsisseista ehdoton suosikkini on tuo valkoinen perunanarsissi (tasetti). 


Näin keväisin iskee aina valtava oman pihan kaipuu, mutta onneksi on edes tämä suuri parveke vähän helpottamaan sormien syyhyämistä. Mielessäni kuitenkin kuvittelen tekeväni istutuksia omassa puutarhassani itse kyhäämäni istutuspöydän päällä ja juovani siellä sitten päiväkahveja aikaansaannoksiani ihaillen. Sitä odotellessa taidan nyt ihan oikeasti keittää ne aamupäiväkahvit ja lukea pari sisustus- ja puutarhalehteä. Miten niiden kannet onkin aina näin keväällä niin houkuttelevia?! Ja miten mä sorrun ostamaan yhden lähes joka kerta kaupassa käydessäni?! Ei varmaan parane laskea kuinka paljon mulla kuluu rahaa a)kukkiin ja b)lehtiin, joiden kannessa on ihania kukkia...

3 kommenttia:

  1. Kiva ja kukkaisa blogi sinulla ;) Päädyin vilkuilemaan Styleroomin kautta. Ihanaa kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiva kun tulit! Mäkin itseasissa pari viikkoa sitten löysin sun blogin, en oo vaan vielä kerennyt kommentoimaan :) Ne on ne kukkaset... ;) Ihanaa kevättä sinullekin!

      Poista