torstai 18. kesäkuuta 2015

Pionien päivänä
Yksi ystäväni tuossa taannoin jo kyseli, että eikö Granitin kalenterissa ole viime aikoina ollut mitään kivoja teemapäiviä...? Noo, huhtikuu oli siinä suhteessa vähän köyhä, mutta toukokuussa olisi kyllä ollut mm. cykelns dag ja picnickens dag, molemmat vieläpä ihan lempiaiheitani.  Mutta niin, en vain saanut kummastakaan postausta aikaiseksi. Ehkä motivaatiota myös hiukan heikensi se, kun edellisen vohvelipäivän kohdalla huomasin, että suomalaisen hauskat teemapäivät -kalenterin (tai mikälie onkaan) mukaan sitä vietettiinkin ihan toisena päivänä... Nopea tsekkaus osoitti, että asianlaita on näin myös monen muun granit-kalenterin teemapäivän kohdalla. Hiton granit! :)

Anyway, ainakin kaikki granitista ostetun seinäkalenterin omistajat viettävät siis tänään pionien päivää ja jos multa kysytään, niin näin kesällä voisi olla pionien päivä vaikka joka päivä!

4 kommenttia:

 1. Pionit on kyllä aivan kertakaikkisen upeita kukkia! Meilläkin niitä kasvaa pihalla ruusupensaan ympäröimänä. Onneksi löytyivät kuivien vaahteranlehtien alta muutama vuosi sitten.

  Ihana tuo edellisen postauksen naulakkolöytö! Olkihattu on siihen piste i:n päälle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ihan ehdottomasti kesäkukkien kuningatar! Ja tuo naulakko jaksaa hykerryttää minua aina vaan. Pienet ne on ihmisen ilot! :D

   Poista
 2. Kaunis kukka todellakin! Pitääpä ostaa joskus itsekin ja tietty kuvata :)
  Hyvää juhannusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kaunis kukka, niin luonnossa kuin maljakossakin. Ja voi näitä meidän kukkaparkoja(?!), kun aina joutuvat kuvaussessioihin mukaan! :D

   Hyvää juhannusta sinnekin!

   Poista