torstai 6. elokuuta 2015

The hattuhylly in action

Kesän alussa Porvoosta löytynyt the hattuhylly on vihdoin päässyt seinälle. Ainakin nyt ensialkuun se sai kaverikseen pitsitopin ja olkihatun, ne jotenkin vaan kuuluu yhteen. Ja koska hattuhylly on varsin pimeässä nurkassa, myös pieni valonlähde on tarpeen. Ikeasta tarttui matkaan tuo Ranarp valaisin, joka sopii hyvin tuohon koukkuun roikkumaan. Tuo viritys on tietysti kaikkea muuta kuin sallittu, mutta ei kerrota kellekään... Se oikea kiinnitysysteemi ei sopinut tuohon ollenkaan ja kyllähän te tiedätte; estetiikka ennen kaikkea!
 

8 kommenttia:

 1. Ompas ihana hattuhylly tosiaan!

  VastaaPoista
 2. Kokonaisuus on taasen kiva ja hyvin muuntuu ikealainenkin naulakon henkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Uuden ja vanhan yhdistelmä on kyllä aina yhtä toimiva. Mulla on vähän turhan paljon kotona ikeaa ja vanhan tavaran löytäminen siihen rinnalle/tilalle onkin vähän sellainen ikuisuusprojekti. Mutta eteenpäin mennään vaikka sitten hattuhylly kerrallaan. :)

   Poista
 3. Onpa tosiaan hieno hattyhylly! Pidän erityisesti noista ripustuskoukuista. Niistä tulee ensimmäinen kouluni mieleen, hyvin kaukaiselta ajalta... :)
  Lamppu sopii tosi hyvin, ja pitsitoppi on aivan ihana.
  Kaunista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nuo koukut on kyllä tosi nätit! Kun löysin tuon, niin mun huomion kiinnitti erityisesti tuo punottu hattuhylly. Tuli heti mieleen joku vanha junanvaunu. Eipä tarvinnut kahta kertaa miettiä, että ostaisinko vaiko enkö. :)

   Ihanaa, aurinkoista sunnuntaita sullekin Sara!

   Poista
 4. Osaatko sanoa mitä materiaalia punos on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, pahoittelut että vastaaminen kesti näin kauan! Uskoisin, että tuo punos on jotakin rottingin tapaista materiaalia. :)

   Poista