maanantai 12. lokakuuta 2015

Ake, Make, Pera ja mä

Josko koin kesän täydellisimmän hetken järven rannalla auringon laskiessa, niin syksyn vastaavan hetken taisin kyllä kokea eilen meren rannalla, lokakuun auringossa Suomenlinnan raunioilla. Suomenlinnan retki oli suunnitelmissa jo kesälle, mutta vasta eilen tulin oikeasti lähteneeksi. Ja ehkä ihan hyvä niin, sillä Suokilla oli totisesti tarjota parasta. Mieletön sää ja ihana rauha. Kolmannen kuvan Ake, Make ja Pera olivat valloittaneet Kustaanmiekan korkeimman kohdan (jonne oli luonnollisesti pääsy kielletty) ja me tsekkasimme ystäväni kanssa rantakalliolta piknikpaikan ensi kesää silmällä pitäen. 

 

Suomenlinna kuuluu kyllä ehdottomasti niihin kohteisiin, joissa pitäisi vierailla useammin (Nim. edellisen kerran vuonna -99). Ihan vain jo pelkästään siitäkin syystä, että meren katsominen tekee ihmiselle niin hyvää. Puhumattakaan siitä, miten hyvälle tuulelle se ihana vaaleanpunainen rantakasarmi saa tällaisen esteettisen naisihmisen! Se rakennus ansaitsee kyllä ehdottomasti oman postauksensa!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Thank you Karen! Suomenlinna (sea fortress) really is a beautiful place, especially on a sunny autumn day like last sunday!

   Poista
 2. Meren katsominen on suorastaan terapeuttista. Ihania kuvia ja osuva tuo kolmas kuva.😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä, juuri sitä! Pitäisi paljon useammin etsiytyä meren äärelle täältä sisämaasta. Ja nuo elämästä nautiskelevat pojat oli kyllä jotenkin niin hauskan näköisiä tuolla kielletyllä kukkulalla! :)

   Poista
 3. Ihania, upeita kuvia!
  Mutta olen hieman hämmentynyt: Mitä alimmassa kuvassa on, kasvi vai jokin taideteos?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sara <3

   Kyllä tuossa viimeisessä kuvassa joku kasvi komeilee. Itseasiassa rantatöyräät oli täynnä tuota kasvia, ihan vieras minullekin, ja ne näyttivät tosi hienoilta auringonpaisteessa. Täytyy käydä ensi kesänä tsekkaamassa, miltä tuo näyttää kesäaikaan.

   Poista