torstai 15. lokakuuta 2015

Käpypalmu & sinkkiruukku

Ostinpa sitten käpypalmun ja sinkkiruukun! Ne oli laitettu puutarhamyymälässä niin houkuttelevasti yhteen, että en vaan voinut vastustaa. Olin siis esillepanon uhri, sillä kumpaakaan en olisi yksittäin ostanut. (Mietin tässä just, että kuinkahan monta erilaista kukkaruukkua mä mahdan omistaa...) Mutta eikös ne vaan olekin kivat yhdessä?

  

Mukavaa loppuviikkoa!

8 kommenttia:

 1. Ihanasti sopivat kyllä yhteen, sinkkinen ruukku ja käpypalmu <3 Suloinen tunnelma kuvissasi! Mukavaa loppuviikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olen kyllä itsekin tosi tyytyväinen ostoksiini. :) Hyvää viikonloppua sinulle!

   Poista
 2. On kyllä hyvä kaksikko! Mutta eihän kukkaruukkuja voi olla liikaa ;) Kuten ei tyynynpäällisiäkään tai servettejä tai tuikkukuppeja tai kaulaliinoja... jne jne... :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu...vähän liikaa on juuri sopivasti minulle...Vai miten se nyt menikään? :) Mutta noiden ruukkujen suhteen mun pitäis kyllä ehkä vähän hillitä itseäni, ne kun on niin hankalasti säilytettävissä.

   Poista
 3. Onpa kaunis yhdistelmä, toden totta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain olekin! :) Ja kiva, kun löysit tiesi tänne!

   Poista
 4. Sopii tosi hienosti yhteen! Onko se lyhty vai ruukku? Mistä myymälästä? Voisinpa itsekin tuollaiseen sortua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, totta: lyhtyhän tämä taitaa oikeasti olla ja sellaisena muistaakseni myytiinkin. Mutta ehkä menee (ainakin jonkin aikaa) myös ruukkuna tuollaiselle kasville, jota ei tarvitse olla kaiken aikaa kastelemassa. Ja näitä löytyy ainakin Pirilän Kukkatalosta! :)

   Poista