tiistai 6. lokakuuta 2015

Octobers


 


"I'm so glad I live in a world where there are Octobers."
 L. M. Montgomery

Hitsit, että on ollut nättejä syyspäiviä! Rakastan näitä kirpeitä aamuja ja aurinkoisia päiviä. Parina päivänä kävin vähän kamerakävelyillä ja tässä muutama räpsy niiltä reissuilta. Vielä kun ehtisi joku aamu ikuistamaan niitä ihania kuuraisia maisemia. Siinä vähän tavoitetta loppukuulle!  

12 kommenttia:

 1. Oijoi, ihania kuvia! Tuo lammaskuva on nii-in lumoava, kuin jostain unelmien maailmasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi, kiva kun tykkäsit! Mulla on ollut haaveissa ottaa sellainen täydellinen lammaskuva, jossa lampaat seisoo rivissä vanhan ja vinksahtaneen lauta-aidan takana ja tuijottaa suoraan kameraan aamu-usvan keskeltä. En tiedä mistä tuo ajatus on päähän putkahtanut, mutta vielä jonain päivänä aion sellaisen kuvan ottaa. :D Mutta kieltämättä lampaat ja syskyn värit sopii hyvin yhteen.

   Poista
 2. Upeita kuvia! Rantamaisema on ehkä suosikkini, mutta kyllä nuo lampaat ovat tosiaan hauskan näköisiä. :)

  VastaaPoista
 3. Hei taas! Olen haastanut sinut mukaan Liebster Awards -haasteeseen. Olisi ihanaa jos ehtisit osallistumaan haasteeseen! :)
  http://mywoodlandgarden.blogspot.fi/2015/10/haastevastauksia.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sara! Mä yritän aina suunnitella kävelylenkin niin, että sen varrelle osuu kauniita maisemia. Tekee hyvää keholle ja mielelle! :)

   Ja paljon kiitoksia myös tuosta haasteesta! Täytyy käydä ottamassa selvää, mistä siinä on kyse!

   Poista
 4. Minä nappasin tänä aamuna pari kuvaa kännykällä kauniista kuurasta työmatkalla. Olisi tehnyt mieli jäädä kuvailemaan kunnolla, kaunista oli <3 Ihanat syksykuvat olet ottanut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia! Sä taidat kulkea työmatkat kävellen? Mä välillä kaiholla muistelen niitä aikoja, kun työpaikka oli niin lähellä, että työmatkat taittui pyörällä tai kävellen. Pystyi ihan eri tavalla ihastella maisemia. Silloin en onneksi vielä omistanut älypuhelinta, muuten en olis varmaan ikinä kerennyt ajoissa töihin... :)

   Poista
  2. Bussilla menen, loppumatkalla kävellen ennättää ihastella luontoa :) Työpaikkani sijaitsee luonnon helmassa järven rannalla :)

   Poista
 5. Hello - you have a beautiful blog! Visiting from Sara @ My Woodland Garden. I am a new follower :) Greetings from Washington State - USA. x Karen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hello Karen! I'm so glad you found my little blog! I have to make a return call to yours! At least for so far I've written only in finnish but maybe I'll surprice you someday. ;)

   Poista
 6. Voi, miten ihana tuo ensimmäinen lammaskuva! Tuli jotenkin niin nostalginen Suomi-fiilis tuosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miia ja niin kiva, että löysit tiesi tänne! Tervetuloa uudestaan!

   Poista