lauantai 10. lokakuuta 2015

Päivä, jolloin en tehnyt mitään

Rento lokakuinen lauantai kotona. Miten se tulikin taas niin tarpeeseen? Käsittämätöntä, miten työviikko välillä puristaa ihmisestä kaikki mehut.


Ja kuten alla olevasta kuvasta ehkä näkyy, niin tätä(kään) päivää ei käytetty pölyjen pyyhintään. Juu, tämä oli todellakin niitä päiviä, jolloin en tehnyt  m i t ä ä n  mainitsemisen arvoista ja ilman näitä (kamalan suttuisia!) kuvia lokakuun kymmenes painuisi unholaan ilman muistijälkiä. 


Tai no, kaivoinhan minä varastosta tuolien päälle nuo lampaantaljat. Oikeastaan otsikon pitäisi olla siis "päivä, jolloin tuolit saivat karvapeitteen". 
 
Ja tästä tulikin sitten mieleeni (mielestäni ihan selkeä ajatuskulku), että jokohan kohta on vuorossa renkaiden vaihto ja ensilumi... 
Ja tänä vuonna toivottavasti nimenomaan siinä järjestyksessä!

Eipä mulla muuta.

8 kommenttia:

 1. Laiskottelu tekee hyvää! Joskus nämä vapaapäivät vaan pitää pyhittää löhöilylle ja kotoilulle! Minäkin tein tänään niin. Huomenna sitten siivousta ja ehkä parvekelasien pesua jne...ehkä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä teki yksi löhöilypäivä hyvää! Oikeastaan viikonloppu saisi olla kolmepäiviäinen, että voisi aina hyvillä mielin pyhittää yhden päivän pelkästään laiskottelulle.

   Poista
 2. Ihania juttuja kuvissa. Ja välillä on tosiaankin hyvä osata olla tekemättä mitään erityistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsikka! Olen huomannut, että sekin on taito, että osaa olla välillä tekemättä yhtään mitään. Mulla se taitaa olla aika hyvin hallussa. :)

   Poista
 3. Kauniita kuvia! :)
  Tunnelmallista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Mukavaa viikkoa sinullekin!

   Poista
 4. Kaunista! Joskus on hyvä pitää laiskoja päiviä, meillä sellainen on tänään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele! Mulla vastaavasti sit sunnuntai oli huomattavasti touhukkaampi. :)

   Poista