sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Call me crazy...

...mutta mun kotona näyttää tänä vuonna jo marraskuun puolessa välissä näin jouluiselta. Josko monille joulu tulee kotiin hiljaa hiipimällä, niin mulle se tuli ainakin tänä vuonna pikemminkin - puff! - yhdellä rykäisyllä. Koska inspiraatio. Usein kuulee myös sanottavan, ettei joulua voi kyllästymisen pelossa sisustaa kotiin liian aikaisin. Mä sanon kuulkaas, että pelko pois! Joulusisustus ja joulu(mieli) eivät ole toistensa synonyymejä. Sisustavathan monet keväänkin kotiin jo hyvissä ajoin, minä muiden mukana, eikä se silti vie pois iloa siitä hetkestä, kun kevät sitten vihdoin oikeasti koittaa. Oikeastaan pikemminkin päinvastoin. Toki kodin pukeminen jouluun virittää mielen jo hieman jouluisiin tunnelmiin, mutta koska ainakin itse miellän jouluun vain positiivisia tunnelmia - hyvä, lämmin, hellä - en näe mitään syytä pidätellä joulufiiliksen levittäytymistä kotiin. Jouluun liittyvä rauha ja hieman pysähtynyt tunnelma antavat kuitenkin yleensä odotuttaa itseään aina sinne h-hetkeen saakka. Siitä pitää usein niin hektinen joulunalusaika varmasti huolen. Toisaalta näin marraskuisena sunnuntaina, jolloin ei ole kiire minnekään eikä haittaa, vaikka kameran rajauksen ulkopuolella koti on kaikkea muuta kuin järjestyksessä, fiilis on hyvinkin samankaltainen kuin joulunpyhinä. 

Samanlaista rauhaa toivoisin tällä hetkellä kaikkialle maailmaan.

14 kommenttia:

 1. Kaunis on tuo iso tähti!! Joulutunnelma kotonasi on hyvin rauhallinen ja kodikas. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin ostaa sen viime jouluksi ja siitä asti se on majaillut tuossa tauluhyllyllä. Nytkin se oli pakko saada mukaan. :)

   Poista
 2. Näyttää hurmaavalta!!
  Meillä mies kielsi vielä ripustamasta kransseja ja tähtiä...jokunen pieni on kuitenkin jostain tupsahtanut jo peilipöydälle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! Kummallisia ilonpilaajia nuo miehet... :)

   Poista
 3. Kaunista eikä ollenkaan liian aikaista. Ihanaa, että kodin voi laittaa jouluiseksi juuri silloin kuin se itsestä tuntuu parhaimmalta ja tulee se inspis :)

  Samaa rauhaa toivon minäkin tässä hetkessä maailman jokaiseen kolkkaan. Ei näitä tapahtumia voi millään käsittää. Kunpa vain kaikkialla voisi elää elämäänsä turvallisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä joulusisustukseen liittyvät "säännöt" aikatauluineen on kyllä aika hassuja. Mutta onneksi jokainen saa omassa kodissaan hullutella ihan mielin määrin. :)

   Poista
 4. Ihanan tunnelmalliset kuvat jälleen. Nuo käpyoksat ovat ihanat, kuin myös pullot, joihin olet ne laittanut. Onko ne itse askarreltu/tuunattu? ..pullot siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika! Pullot on happy joe -pulloja ja joskus sain idean siirtää ne happyjoe'ismit sieltä pullonkorkeista pullojen kylkeen mustan dymonauhan avulla. Nyt niissä taitaa tosin lukea jo jotain ihan muista lauseita. :)

   Poista
 5. Beautiful - soft and romantic and very cozy! I love your style! <3 x Karen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much Karen! I think this time a year home should be cozy, very cozy. :)

   Poista
 6. Aivan ihania kuvia taas! Pidän erityisesti kakkoskuvasta, olet saanut kynttilöiden valon ikuistettua niin kauniisti.
  Oivoi, jos asuisin yksin, kyllä olisi täälläkin jouluvaloja ja -koristeita esillä paaaljon aikaisemmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas Sara! Nyt eletään taas sitä aikaa vuodesta, että ainakin mun kameralla vaihtoehdot on kuvata joko aamulla valoisan aikaan tai sitten kynttilänvalossa. Tai sitten aamulla "valoisan" aikaan kynttilänvalossa niin kuin nämä kuvat on otettu. :)
   Ja mitä ihmettä niillä miehillä oikein on jouluvaloja ym. vastaan?! Ei voi käsittää. :D

   Poista
 7. Täytyyhän se nyt joulu jos sisustaa! You are not crazy :)

  VastaaPoista