tiistai 8. joulukuuta 2015

Joulu tulla jollottaa

Tortut vastaan piparit taistelun voittaa tässä huushollissa tortut ihan 6-0. En itseasiassa liiemmin edes pidä pipareista. Siitä huolimatta leivon niitä silti joka vuosi vähintään ainakin yhden paketillisen. Tämän vuoden satsi tuli leivottua lauantai-iltana ja hyvä, että leivoin. Viiden yskityn yön  (ja yli kolme viikkoa nurkissa luuhanneen taudin) jälkeen jäin vihdoin tänään kotiin sairastamaan ja pakko myöntää, että onhan täältä sängynpohjalta nyt paljon helpompi napsia glögin kaveriksi näitä valmiita pipareita (kuin ryhtyä paistamaan niitä torttuja)!Että niin se joulu tulla jollottaa. Ei kai se auta kuin pitää hatustaan kiinni ja möllöttää mukana! 
(Vaikka kieltämättä välillä olisi ihan kiva painaa pausea ja vähän hidastaa tätä ajan kulumista.)

8 kommenttia:

 1. Aika tuntuu tosiaan kuluvan aina vain nopeammin.
  Ihana heppa ja ihana lautanen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha heppatyttö tekee tietysti heppapipareita! Nämä lautaset olen joskus vienyt äidiltäni. Taisin ottaa ne lainaan, enkä sitten koskaan tullut palauttaneeksi... Voi äiti-parkaa!:)

   Poista
 2. Very sweet little cookies. I hope you feel better soon! x Karen

  VastaaPoista
 3. Sama täällä, hitaammin saisi kulua. :) Piparit taitavat olla sitä joulun pakkopullaa. Meillä jäisi leipomatta ellei tytär aina innostuisi. Ihan kivan näköisiä ne kyllä ovat ja kuuluvathan ne jouluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, välillä vähän hassuja nämä perinteet. Ilman pipareitakin pärjäisi vallan mainiosti, mutta jotenkin ne vain kuuluvat tähän joulunodotukseen. Mukavaa jouluodotusta sinulle!

   Poista
 4. Tää joulun odotus on kyllä sellaista aikaa, että olis tosiaan mukava painaa sitä pause-nappia. Parasta joulussa ehkä onkin tää odottaminen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, monen asian suhteen juuri odotus on parasta! Vaikka mä olen viime vuosina oppinut ihan uudella tavalla nauttimaan koko joulusta. Mukavaa joulunodotusta sulle Hannele!

   Poista