maanantai 21. joulukuuta 2015

Joulun kauneimmat kukkaset

Koska aloitin joulutunnelmoinnin jo lokakuun puolella, on kotonani kerennyt kukkia jo yksi jos toinenkin hyasintti ja amaryllis. Ensimmäisen jouluruusunkin ostin jo syyskuussa ja nyt niitäkin on tullut pari lisää... Uups! Kukkien suhteen mikään ei näköjään ole mulle riittävästi. Mutta katsokaa nyt niitä, onhan ne vaan niin kauniita!

 
 


Kuvat ovat näköjään aika suttuisia, mutta ei anneta sen häiritä! (Mutta onpahan vaan ihanaa, että kohta ollaan matkalla kohti valoisampia päiviä!) Näiden ihanuuksien lisäksi löysin tänään myös kieloja, jotka istutin juuri ruukkuun. Nyt jännitän mahtavatko ne olla huomenna vielä hengissä...  

Nyt on pakko palata joulupuuhien pariin, mutta taidan piipahtaa täällä vielä kertaalleen ennen joulua, joten jätetään hyvänjouluntoivotukset sinne! Nyt mukavaa maanantai-illan jatkoa!

6 kommenttia:

 1. Niin kauniita asetelmia <3
  Kukat kuuluvat kyllä aivan lähtemättömästi jouluun. Ilman niiden tuoksua ja tunnelmaa olisi joulu kovin erilainen. Mukavia hetkiä jouluvalmistelujen parissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulu tulee kyllä aina kukkien. :) Jouluvalmisteluja tuntuu riittävän aina vaan, mutta huomenna tähän aikaan täällä on jo juhlat käynnissä! Ihanaa joulua sinullekin!

   Poista
 2. Ihanat kukkaset! Mullakin jo tosi monta sinttiä ollut esillä muutaman viikon aikana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kohta ruvetaan sitten juoksemaan niiden vaaleanpunaisten tulppaanien perässä... :) Mutta juhlitaan tämä joulu nyt ensin. Ihanaa joulunaikaa sinullekin!

   Poista
 3. Ihanan blogin löysin kauniiden kuvien kera <3
  Mukavaa joulua sinnekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sanna, ihanaa kun löysit! <3 Tulen ehdottomasti vastavierailulle!

   Poista