lauantai 5. joulukuuta 2015

Jouluruusuja ja pompannappeja

Voi näitä joulukuun viikonloppuja. Tai oikeastaan, voi miksi näitä on niin vähän! Tuntuu, ettei millään ehdi tehdä kaikkea sitä mitä haluaisi. Olisi niin kiva kiertää läpi kaikki mahdolliset joulumarkkinat ym. tapahtumat, mutta sitten taas toisaalta olisi kiva viettää aikaa kotona ja hyödyntää valoisat tunnit esim. valokuvaukseen. Tai käydä vaikka vihdoin keräämässä sitä sammalta hyasinttiistutuksiin... Niinpä minä sitten yritän ahtaa tuon kaiken näihin muutamaan päivään. 

Tässä tämän päivän kuvasaldo: 
Aamulla kuvailin vähän keittiön jouluruusuja ja matkalla Porvoon Brankkarin joulumyyjäisiin törmäsin (antiikkiliike Pehtoorin Perikunnan edustalla) ihanaan vaaleanpunaiseen fiat 600:seen, eli pompannappiin. Voisko auto tuosta enää suloisemmaksi muuttua?!


 Kuinkas teillä muilla sujuu nämä joulunalusviikonloput?

Ps. Vielä on muutama tunti aikaa osallistua Suuren joulukirjan arvontaan, ennen kuin huomenaamulla arvon sen jollekulle onnelliselle!

10 kommenttia:

 1. Ei voisi. Siis auto muuttua söpömmäksi. :)
  Ihania kuvia, kuin vanhoilta kauniilta ajoilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on se kyllä ihana! :) Ennenvanhaan autoissakin oli enemmän persoonallisuutta!

   Poista
 2. Suloinen postaus. Näitä sun jouluaiheisia postauksia on kiva lukea. Ja todellakin, kannatti aloittaa joulutunnelmointi ajoissa, sillä aika ja etenkin viikonloput tuntuu menevän niin nopsaan kun olisi vaikka ja mitä puuhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! :) Nää joulutapahtumatkin saisi tosiaan sijoittua ajallisesti pidemmälle ajanjaksolle, että ehtisi tunnelmoida paremmin kodin seinien ulkopuolellakin.

   Poista
 3. Kauniita kuvia <3 Viikonloput ennen joulua hupenevat kyllä sellaista vauhtia, että tuntuu taas mihin tämä aika tosiaan katoaa?! Onneksi tunnelmointi aloitettiin jo hyvissä ajoin (lokakuun puolella jo), joten vähän ollaan jo ehditty fiilistellä :) Tuo auto, pompannappi, on kyllä tavattoman suloinen ilmestys! Miksei autot voisi olla tänäkin päivänä yhtä herttaisia? Ihanaa itsenäisyyspäivää sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaaru! Mua jo vähän hirvittää, kun päivät kiitää niin kovaa vauhtia kohti joulua! Onneksi sentään kotona on ehtinyt nauttia joulutunnelmasta tosiaan jo lokakuulta lähtien... :) Ja toi auto on kyllä niin ihana!
   Ihanaa itsenäisyyspäivää sinullekin <3

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Eikö?! Tuommoisista ilmestyksistä tulee kyllä niin hyvälle tuulelle. :)

   Poista
 5. Tuo biili näyttää tässä tietokoneen näytöllä jopa vähän vaaleanpunaiselta vaikka beige se taitaa olla? Ihan ylisöpö! Kaunis on myös jouluruusu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun kyllä se oli oikein tosi pinkki, varsinainen herkku! Toi filtteri vaan näköjään muuttaa sen vähän beigehtäväksi. :)

   Poista