sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Ajassa taaksepäin

 
 
Se taisi olla juurikin tämä kuvissa näkyvä tammikuinen pakkaspäivä, jolloin sain ajatuksen kutsua  muutaman ystävän viettämään kanssani ystävänpäivää talviulkoilun merkeissä. Ohjelmassa piti olla perinteinen järvenympärikävely kuumine kaakaoineen, auringonlaskuineen ja punasine poskineen. Arvaatte varmaan, että ei mennyt ihan niin kuin suunnittelin: pakkaset vaihtuivat loskaksi, auringonpaiste räntäsateeksi eikä jäällekään ollut enää mitään asiaa. No, onneksi syödä voi aina. Tässä tapauksessa se koitui kuitenkin kohtalokseni - vuosituhannen kamalimmaksi vatsataudiksi. Mielessäni olen nimittäin sovitellut taudinaiheuttajanviittaa sen täriseväkätisen ja kylmänhikisen tarjoilijan harteille, jonka palveltavaksi päädyimme. En ole katkera en. No, parempi onni ensi kerralla vai miten se nyt menikään... ;) Ja ensi vuonna uudestaan tytöt!

Joka tapauksessa, näiden kuvien myötä  alan taputtelemaan tätä talvea ainakin täällä blogin puolella ja suuntaaamaan katsetta kohti kevättä. Hassua, mutta niin se vaan on, että kukat toivat kevään tänäkin vuonna. Mieli pysyi talvessa juuri niin kauan kuin tulppaanit pysyivät kaupassa. Taas tuli todistettua, että kukissa todellakin on voimaa! 
 
Floweria ja poweria ensi viikkoon itse kullekin!

8 kommenttia:

 1. Upeita kuvia olit ainakin tammikuussa ehtinyt ottaa! :)
  Niinpä, sitä ajattelee vanhasta muistista, että helmikuu on selvä talvikuukausi. Harmi että suunnitelmanne menivät myttyyn, mutta jospa ensi vuonna onnistaisi paremmin!
  Kuvasi ovat tosiaan kauniita, jokaisesta löytyy jotain joka tekee juuri siitä kuvasta aivan ihanan.
  Mukavaa uutta viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, mun ensimmäinen vastaus katosi näköjään jonnekin bittiavaruuteen!
   Mutta siis kiitos taas mukavasta kommentista Sara! Ihanaa, että jaksat aina raapustaa muutaman kauniin sanan. <3
   Ja mukavaa viikon jatkoa sinnekin!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niinpä! Vähän olin kateellinen sun TALVIlomasta! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Talvessa on kyllä kieltämättä taikaa ja omalla tavallaan luonto on ehkä jopa kauneimmillaan talvella. Mukavaa viikon jatkoa Mantelilaaksoon!

   Poista
 4. Mulla on just sama kokemus, piti päästä pitkästä aikaa talvella mökille ja sitten iski flunssa ellei peräti influenssa. Sen jälkeen tuli plusasteita, joten ei onnistunut reissu. Mutta onneksi on ollut mukavia talvikelejä enemmän kuin viime vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kauan odotettujen suunnitelmien peruuntuminen on kyllä aina niin ikävää. :( Mutta onneksi tämä talvi on kuitenkin tosiaan ollut reilusti viime vuotista parempi. Toivotaan, että se ennustaisi myös vähän parempaa kesää!

   Poista