lauantai 6. helmikuuta 2016

Mr. Cactus

has come to the building


Joko te olette lämmenneet kaktuksille? Vai onko välit koskaan viilenneetkään?

Minun nurkissani ei ole kaktuksia nähty sitten lapsuusvuosien, kunnes muutama viikko sitten näin jossain sopivan boheemeja kaktuksilla höystettyjä inspiraatiokuvia ja se olikin sitten menoa se. Olen siis juurikin niin (mr. cactuksen) vietävissä...

Ja kuten näkyy, myös käpypalmu ja huonekuusi ovat edelleen hyvissä voimissa ja seilaavat ympäri asuntoa. Tai käpypalmu on nyt tainnut vakiinnuttaa paikkansa tuossa vanhan puulaatikon päällä, mutta huonekuusi on kerennyt näidenkin kuvien ottamisen jälkeen vaihtaa paikkaa jo varmaan kaksi kertaa... No, eipähän käy tylsäksi nämä omat nurkat!

Mukavaa lauantaita teille kaikille!

Ps. Google -ärsytyskin on jo menneen talven lumia ihanan Saran ansiosta! Aina kannattaa näköjään huhuilla apuja!

6 kommenttia:

 1. *Punastuu* Kiitos, kiitos, tosin minähän se olen saanut sinulta enemmän hyödyllisiä vinkkejä!
  Upea, tyylikäs, hauska kollaasi. Kaikki jutut kuvissa sopivat niin hyvin yhteen... ja houkuttelevat hankkimaan kaktuksia. :)
  Minä en taida oikein olla huonekasvi-ihmisiä. Edellisessä elämässä jouduin reissaamaan niin paljon, ettei huonekasvien pitäminen olisi onnistunut. Nyt voisi kyllä jotain kokeilla.
  Ihanaa viikonloppua! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin suorastaan välttelin pitkään huonekasvejen hankkimista. Kenties 80-luvun olohuoneiden kukkapöydät lamppuineen ovat piirtyneet mieleen suorastaan kauhukuvana ja missään nimessä en ole halunnut lähteä sille tielle. Nyt olen kuitenkin jo aikapäiviä sitten antanut viherkasveille pikkusormeni... Ja kyllähän ne sopivina määrinä luovat paljon kodikkuutta. Varsinkin aina joulun ja joulukuusen poissiivoamisen jälkeen sitä suorastaan kaipaa vähän vihreää ympärilleen! Joten ei kun kokeilemaan vaan Sara!

   Poista
 2. Ooh! Pitäisikö antaa kaktukselle mahdollisuus? Kuvasi näyttävät ainakin tosi veikeiltä. Minullakaan ei ole sitten lapsuusvuosien ollut piikikästä kasvia ja tuolloin sain niistä tarpeekseni. Vaan jokohan aika olisi kypsä kokeilla uudestaan.. Tämä otetaan harkintaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sun ehdottomasti pitää edes vakavasti harkita asiaa! :) Mä veikkaan, että kaktukset on tänä vuonna kuumaa kamaa!

   Poista
 3. En ole varma onko kotona ollut koskaan kaktuksia, mutta näiden kuvien jälkeen tekis kyllä mieli yks hakkia. Eikös ne olis aika helppohoitoisiakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä olen tainnut onnistua muutaman kaktuksenkin tappamaan, vaikka ne aika vähään tyytyväisiä ovatkin. :) Ja kiva kuulla, että minäkin onnistuin vähän inspiroimaan!

   Poista