perjantai 18. maaliskuuta 2016

Flower, give me some power

Postaan yleensä aina vahvasti fiilispohjalta kuvien ollessa synkassa sen hetkisen olotilani kanssa. Tällä kertaa on kuitenkin toisin: kuvissa on väriä ja energiaa vaikka muille jakaa, mutta allekirjoittaneelta ei väriä löydy kuin nenästä (punainen) ja energiavarannotkin on tullut viikon aikana yskittyä työpaikan nurkkiin. Menossa siis järjestyksessään kolmas flunssa sitten marraskuun... Enpä muista milloin viimeksi olen sairastanut näin paljon. Toivotaan, että tässä on tullut nyt sairastettua parin seuraavankin vuoden flunssat. Ja toivottavasti te olette säästyneet niiltä kokonaan!

Nyt linnottaudun sohvalle teen, suklaan ja sisustuslehtien (flunssa vähän koettelee mun ostolakkoa...sisustuslehdet kuuluu siis nykyään älä osta  niitä aina ja joka kauppareissulla! -osastoon) kanssa ja lepään, lepään, lepään. Ja haaveilen siitä päivästä, jolloin tunnen itseni taas yhtä energiseksi kuin näiden kuvien värimaailma!

See you soon!
12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, niin täynnä kevään raikkautta! Pikaista paranemista sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä valon määrän lisääntyminen on ihan mahtavaa! Muutoin säiden suhteen otettiin näköjään vähän takapakkia, mutta pääasia että aurinkoa riittää!

   Poista
 2. Pikaista paranemista! Ihanat, värikkäät kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia! Alan olla kohta oikea työnantajan unelmatyöntekijä... :/ Mutta ei kai se auta kuin vaan sairastaa taudit pois.

   Poista
 3. Ihania kukkasia, jospa niiden katselu auttaisi sua paranemaan. Itse en ole sairastanut flunssaa monena talvena, mutta muita fyysisiä ongelmia sen sijaan on jatkuvasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Terveys on kyllä sellainen asia, jota oppii todella arvostamaan vasta silloin, kun se alkaa reistailla. Toivotaan, että ollaan molemmat menossa kohti terveempiä aikoja!

   Poista
 4. Todella kauniita kuvia olet kyllä ottanut!
  Omat nuhani vähenivät selvästi, kun rupesin huuhtelemaan nenää suolavedellä (en kannulla, vaan apteekista saatavilla ampulleilla). Flunssassa pitää levätä ja ostaa mukavia lehtiä ihan hyvällä omatunnolla. :)
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara!
   Joitakin vuosia sitten nenäkannutin ahkerasti, mutta jossain vaiheessa se ei enää tuntunut hyvältä, ärtyneet limakalvot tai jotain, en tiedä. Mutta tuollaisista ampulleista en ole ennen kuullutkaan, täytyy vähän selvitellä. Joten kiitos taas vinkistä!

   Poista
  2. Minullakaan ei kannun käyttö tuottanut hyviä tuloksia. NaCl-pipettejä löytyy apteekista esim. haavanhoitohyllystä. :) Ei ole halpaa, joten käytän sitä säästeliäästi, mutta maksaa kyllä hintansa takaisin, jos sillä ehkäisee nuhan.

   Poista
  3. Kiitos vielä, täytyy ehdottomasti tutustua tähän mahdollisuuteen! Nim. punkteeraus ei erityisemmin houkuttele...

   Poista
 5. Värien ja kukkien energiaa!
  Ja haaveilu auttaa aina! Se parantaa nopeammin ja kun vielä kuvittelee olevansa elämänsä kunnossa, niin sitä pian onkin!
  Ihastuttavaa palmusunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas Susanna piristävistä sanoista! <3

   Poista