tiistai 5. huhtikuuta 2016

Nature, art and poetry

Aurinkoisen lauantaipäivän kunniaksi lähdin hieman ajelulle, suuntana Porvoo ja näinkin maalaukselliset maisemat.


Tuota laivaa täytyy ehdottomasti käydä kuvailemassa vielä uudemman kerran jonain sumuisena tai sateisena päivänä. Jotkut asiat vaan tarvitsevat vähän usvaa ympärilleen!

10 kommenttia:

 1. Onpa kaunista ja harmonista. Sumukin ois aika makee. Usein, kun ajelen maaseudulle töihin, tekee mieli pysähtyä kuvaamaan, kun tuttu maisema on ihan erinäköinen usvan, sumun tai vaikka auringonnousun aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun työpaikka on myös aika upeissa maalaismaisemissa ja usein just aamulla kauniin auringonnousun, aamu-usvan tai sumun osuessa kohdalle harmittelen, että olen aina jo lähtökohtaisesti niin myöhässä että ei vain yksinkertaisesti voi pysähtyä kuvaamaan tai sitten muu liikenne estää sen. Vielä jonain päivänä aion olla aikataulusta niin paljon edelle, että onnistun! Sikäli mikäli kamera sitten sattuu laukussa olemaan... :)

   Poista
 2. Maisemat ovat tosiaan maalaukselliset, mutta eniten ihastuttaa se miten olet käsitellyt kuvia. Upea postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Olen käsitellyt nämä kuvat picmonkey.comissa lisäämällä textures -kohdasta kuvan "päälle" tuon ajatelman taustalla olevan maalauksen. Eli itseasissa varsin simppeli käsittely! :)

   Poista
 3. This looks like a lovely place to contemplate the beauty of nature and watch the passing boats go by! Such a wonderful quote - truly, that is all you need! And maybe a little mist for atmosphere! xx Karen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh yes, a little mist would complete the atmosphere! I most definitely have to make a new trip there when the weather is perfect. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Luonto on :) Käsittämätöntä miten se aina onnistuukin olemaan niin kaunis!

   Poista
 5. Kaunista!
  Missäpäin Porvoota nämä kuvat ovat otettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Sanna! Kuvat uimamajasta on otettu Haikossa ja kuvat vanhasta laivasta taasen matkalla Emäsaloon. Taisi olla juuri ennen Emäsalon siltaa. Siinä vieressä oli myös puoliksi uponneita vanhoja hylkyjä. Mielenkiintoinen paikka!

   Poista