sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Soul place

"Did you know that we all have at least one soul place in the physical world?""A soul place is a special site or spot where we experience unique feelings of belonging, empowerment and energetic rejuvenation."

En tiedä kenen kynästä tuo on, mutta ei lainkaan hassumpi ajatus, vai mitä? Ja vie minut väkisinkin takaisin Suomenlinnan kalliolle, joilla vietin torstaina pari aurinkoista (ja tuulista!) tuntia ja, jotka kuuluvat ehdottomasti minun soul place -listalleni. 

Olen siitä onnekas, että minulla noita paikkoja on paljon. Ja kun mukaan lasketaan vielä ne henkiset soul place -kokemukset, niin tunnen olevani suorastaan äveriäs! Olen siis usein fiiliksissä milloin mistäkin. :D Tänään tosin rehellisyyden nimissä kaikkea muuta. Kesälomani puolivälin krouvi on ohitettu ja sekös saa jo pientä paniikkia aikaan. Miten tämä kesä voi kulua näin nopeasti?! Juuri siksi nämä soul place -paikat ja kokemukset ovat niin tärkeitä. Ne saavat ainakin minut rauhoittumaan, mutta myös täyttymään positiivisella energialla. 


Näillä ajatuksilla kohti seuraavaa viikkoa!

Ja olisi muuten kiva kuula millaisia paikkoja teidän soul place -listaltanne löytyy?

6 kommenttia:

 1. Upeita kuvia! Järvenrantakin on ihan ok, mutta kyllä lähellä oleva merenranta olisi kiva!
  Minullakin on useita paikkoja, joissa on hyvä olla. Luonnossa kokee usein lumoutumisen, rauhan ja yhteenkuuluvuuden tunteita. Vesi, kasvillisuus... ja vuoret ovat tärkeät elementit. Ehkä se täydellinen paikka olisi jossain Italiassa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiito Sara <3 Mun ehkä perinteisin sielunmaisema on sellainen suomi-filmien maalaismaisema järven äärellä, mutta nyt tuo meri on kiilannut siihen rinnalle. Meren äärellä tuntee itsensä samalla kertaa pieneksi, mutta vapaaksi. Ehkä vuorilla on vähän samanlainen vaikutus. Ja Italiasta löytyy kyllä varmasti upeita sielunmaisemia!

   Poista
 2. You have found the most beautiful soul place! Beautiful views to rest the eyes, lovely sounds of waves and sea-birds, sunshine and perhaps a little picnic with a book to read - this sounds perfect to me! My soul place is here at home, after searching many years......I must have mountains and forest around me.....Yes, summer passes quickly and we must enjoy every moment! xx Karen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karen, every time I read your posts, I think that you live in your soul place. It really comes across through your writing! <3 Enjoy!

   Poista
 3. Hienoja kesäisiä kuvia!
  Kyllä se vesi ja luonto yhdessä tuo rauhallisen tunteen.
  Mukavaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Ja olen niin samaa mieltä kanssasi tuosta veden ja luonnon rauhoittavasta vaikutuksesta!
   Ihanaa kesän jatkoa sinullekin <3

   Poista