maanantai 1. elokuuta 2016

Tasan kaksi

Muusan elokuu on ollut olemassa tänään tasan kaksi vuotta. (Hurraa, hurraa!) Tämä blogi taitaa ollakin sitten pitkäkestoisin harrastukseni. Olen suorastaan kuuluisa siitä, että aloitan innolla uusia juttuja...jotka sitten lopahtavat viimeistään kolmen kuukauden kuluttua. Joskus jonkun teistä kanssabloggaajien kommenttiboksissa käytiinkin keskustelua siitä, että bloggaamista ei oikein voi rinnastaa harrastamiseen, joten ehkä se selittää osaltani tämän pitkäkestoisen ilmiön. Ehkä tämä on jo vähän tällainen elämäntapa, joka auttaa keskittymään elämässä kaikkiin niihin hyviin ja kauniisiin juttuihin, ja ihan jo pelkästään huomaamaan ne. Teidän mahtavien blogiystävien lisäksi bloggaaminen onkin tuonut elämään rutkasti kiitollisuutta. Blogin myötä kaikki ne pienet ja kauniit hetket tulevat ihan uudella tavalla huomioiduksi ja tallentuvat paremmin muistiin, eräänlaiseksi positiiviseksi selkärepuksi.

"Jotka tulevat suorinta tietä, tulevat tyhjin taskuin. Jotka ovat kolunneet kaikki polut, tulevat säihkyvin silmin, polvet ruvella, outoja hedelmiä hauraassa säkissään..."  Tommy Tabermann  

 Lähden siis mutkitellen kolmanteen vuoteen!


P.s. Kiitos, että olette kulkeneet mukana! <3
 Kuvituksena julkaisematta jääneitä kuvia vuoden varrelta

8 kommenttia:

 1. Onnea 2-vuotiaalle :) Hyvä ja antoisa harrastus/elämäntapa niin bloggaajalle itselleen, kuin blogin lukijoillekin!

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea 2-vuotiaalle blogille!❤️😊

  VastaaPoista
 3. Congrats on 2 years ♥

  summerdaisy.net

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much Summmer! <3 So nice that you found my blog, I'll come to visit you back!

   Poista
 4. Ooh, onneksi postasit nuo ihanat kukat edes nyt. Sopivatkin hyvin tällaiseen merkkipäiväpostaukseen! :)
  Voin täysin allekirjoittaa tuon mitä sanoit. Kun pitää silmät auki kauneudelle, sitä huomaa aina vain helpommin. Itse olen myös oppinut esimerkiksi eläimistä paljon uutta, kun olen alkanut kuvata niitä enemmän ja julkaista kuvia.
  Kiitos kommentistasi tänään! On niin totta, että varsinkin talvella kannattaisi muistaa piristävät pienet asiat, kuten korut ja kynsilakka. :)
  Onnea kaksivuotiaalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sara! <3
   Tuo eläinten valokuvaus on kyllä ihan oma lajinsa! Ja ne sun oravakuvat ovat kyllä niin söpöjä, että jopa minä, joka lähinnä inhoan oravia (muistuttaa liikaa rottaa), olen ihan awww niiden edessä! :)

   Poista