sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Kaunista iltaa

Tämä viikko alkoi nihkeästi ja olin suoraan sanottuna todella pahalla tuulella ensimmäiset kaksi ja puoli päivää. Keskiviikkona tajusin sitten vihdoin lähteä kävelyttämään kameraa, sillä valokuvaaminen jos mikä muuttaa huononkin päivän aina vähintäänkin siedettäväksi. Eikä se kaunis ja aurinkoinen ilta, syksyn autioittama tunnelmallinen terassi, matkan varrelle osuneet lampaat ja kaupunkiin saapunut sirkus ainakaan pahentaneet tunnelmaa. Arvaatte varmaan, että kuvia kertyi paljon. Aloitetaan kuvatulvan purkaminen näillä terassikuvilla.

Harmi ettei mukana ollut ystävää ja pullollista punaviiniä, sillä olisi ollut niin mukava istahtaa tuonne nauttimaan hetkeksi kauniista syyskuisesta illasta. Vai olisikohan se hyvinhyvin kiellettyä toimintaa...? Tuollaiset seuraavaa kesää odottavat ja suurimman osan vuotta tyhjillään seisovat terassit ym. pitäisi ehdottomasti olla avoimesti kaikkien käytössä silloin kun yrittäjä ei itse tarjoa palveluja. Vaadin jokamiehenoikeuksia myös kaupunkialueille! :) 

Joo,  kyllä mun vähintään täytyy käydä tuolla termarikahvit juomassa, jos näitä kauniita syysiltoja vielä riittää. Eli toivotaan lämpöä ja aurinkoa ensi viikolle!

10 kommenttia:

 1. Onpas kivoja tunnelmia. Meillä on tämän viikon satanut vettä ja ollut pilvistä, mutta hienoa, että edes jossain päin Suomea on ollut kaunis ilma. Suljetut kahvilat ja muut kesäpaikat ovat jotenkin kiehtovia paikkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Huopalintu! Täällä varsinkin alkuviikko oli kaunis ja aurinkoinen, toivottavasti tällä viikolla paistaa siellä teilläkin päin! Ja lisätään tuohon listaan myös uimarannat, nekin ovat kiehtovia paikkoja näin syksyllä!

   Poista
 2. Tunnelmallisia kuvia, taas kerran! Ja mikä kahvila-miljöö, tuonne haluaisin kesällä kahveelle - tai punaviinilasilliselle... Mutta varohan menemästä terassille ilman lupaa > sääntö-Suomi voi iskee ja kohta on joku vihainen talo-poliisi kimpussa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirkka, taas kerran! :) Jotenkin onnistuin siirtämään tämän sun kommentin roskapostien puolelle, sitä ei olekaan vielä ennen sattunut. Sain kuitenkin onneksi pelastettua sen! Ja arvaan kyllä, että joku pykälä ja direktiivi kieltää luvattoman hauskanpidon, mutta mieleni tekisi silti kokeilla! :P

   Poista
 3. Onpas jännä paikka... ja upeat kuvat!
  (Hihii, minulla onkin punaviinilasillinen, Ritz-keksejä ja hieman juustoa seurana, kun luen postaustasi. :))
  Olisi tosiaan tunnelmallinen paikka syksyiselle maailmanparannushetkelle, mutta ymmärrän yrittäjiä ja pykäliä myös. Niin monet eivät osaa olla rikkomatta tai ainakin roskaamatta paikkoja, julkisia ja yksityisiä.
  On muuten niin totta että valokuvaaminen on ainakin toistaiseksi auttanut aina pieneen äreyteen. Minun kaksi Keep calm -mottoa ovatkin "... and take photos" ja "... and polish the nails".
  Kaunista iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mä luulen että mun on ehkä pakko hakea huomenna pullollinen punaviiniä ja nauttia lasi tai pari, ihan vaan turvallisesti kotisohvalla! ;D

   Ja voi, lakatut kynnet kyllä totisesti piristää päivää! Taidanpa tehdä senkin viikonlopun aikana! Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 4. Lovely photos of these vintage bicycles at the picnic place with leaves littering the ground. A perfect place for a bottle of wine and some cheese and crackers....we can only dream. Glad your mood was at least lifted! Wishing you a happier week! x Karen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh yes, we can only dream. :) And thanks, this week was much better! :)
   Enjoy your weekend Karen! <3

   Poista
 5. Voi kuinka upeita, rosoisia tunnelmia kuvasi välittävät. Ja kyllä, valokuvaaminen saa aikaan paremman mielen; se on terapiaa sielulle. Koettu monta kertaa täälläkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi <3 Niin mukava harrastus tämä valokuvaaminen! Kuin myös toisten valokuvien ihasteleminen! :) Mukavaa viikonloppua!

   Poista