torstai 24. marraskuuta 2016

Vanheneminen - mikä ihana tekosyy

Tarkemmin sanottuna yhteensä 240 euron arvoinen tekosyy. Aika hyvin ihmiseltä, jolla ei muka ole tapana sen kummemmin juhlistaa syntymäpäiviään. What can I say... Toiset lohtusyövät, minun repertuaariini kuuluu myös lohtutuhlaaminen. Koska onhan vanheneminen nyt rankaa. (Paitsi ettei edes ole.)

Antakaahan, kun kerron.

Elokuussa ostin liput jouluiseen Pähkinänsärkijäbalettiin, koska mullahan on vähän niin kuin synttärit niihin aikoihin.  - 30 euroa.Pyysin mukaan ystävän ja kun nyt kerran ollaan perjantai-iltana Helsingissä, niin voishan sitä jäädä sinne ihan yöksikin. Koska hei, nehän onkin meidän yhteissynttärit! - 44 euroa.

Kolme viikkoa sitten löysin itseni paikallisesta lifestyleputiikista "ihan vaan katselemasta"... Paljetein koristeltua mekkoa. Jouduin sen myös ostamaan, koska onhan mulla ne synttäritkin tulossa. - 59 euroa.Kaksi viikkoa sitten klikkailin itseni ruotsalaiseen nettikauppaan, joka myy juuri sitä valokuvajulistetta, jota olen himoinnut. Harmi kyllä, hintaa oli noin 200 euroa liikaa. Mutta jos nyt lohdutukseksi jotain "pientä" kuitenkin tilaisi... vähän niin kuin synttärilahjaksi itselle. - 107 euroa

Olisin voinut helposti lisätä listaan myös sen tulossa olevan hotelliyön Tallinnassa, mutta juuri ratkaisevalla hetkellä kulutetut eurot perusteluineen vilisivät silmissä ja yhdistyivät yhteen sanaan: s y n t y m ä p ä i v ä. Se kolmaskymmeneskahdeksas, tuli aika kalliiksi. Niin että äidille tiedoksi: Sen leivoksen lisäksi ostin aika paljon muutakin.


Kuvat iki-ihanasta Helsingistä

Ps. Muistakaahan osallistua Suuren joulukirjan arvontaan!

13 kommenttia:

 1. Ihana postaus! =)
  Itseensä kannattaa aina satsata!
  Ainakin kun on ne synttärit...
  Onnea sinulle vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! Totta, itseensä satsaaminen kannattaa aina!

   Poista
 2. Paljon onnea synttärisankarille!

  Kuulun myös "meihin", eli sellaisiin, jotka tuhlaavat itseensä ajatuksella "kun on syntymäpäivä", "kun pääsin opiskelemaan", "kun sain töissä jonkin pitkäaikaisen asian onnistumaan", "kun on pikkujoulut", "kun on jotkut juhlat". :D Se on ihan oikein ja meitä vertaisia on varmasti olemassa enemmänkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saija! Ja tää joulunaikahan se vasta todellinen miinakenttä onkin... Nyt kun synttäreistä päästiin, niin aloitin nääs tänään joululahjojen ostamisen itselleni. Tottahan säkin jo oot pari itsellesi ostanut?! ;)

   Poista
  2. En muuten vielä ole yhtäkään joululahjaa itselleni hankkinut, muille kyllä :) Tämä täytyy korjata heti huomenna kun tulee veronpalautukset! :D

   Poista
 3. Summa summarum: olet siis 240 euroa onnellisempi! Mun onni lasketaan yleensä uusilla kenkäpareilla ja käsilaukuilla - myös korut käy! ;)

  Onnea uusista mittariluvuista - olkoot ne kauniita hetkiä tulvillaan!

  Mirkka / mnewcomer.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Harvoin kadun tuhlailuitani, varsinkaan tuollaisia kulttuurielämyksiä ja hotelliöitä. Enkä kyllä mekkojakaan, varsinkaan silloin kun ne lähtee matkaan niin hyvällä alella kuin tuo kyseinen tapaus.

   Ja kiitos onnitteluista!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Äh, en tiedä mitä nappia painoin, kun sain viestisi katoamaan! Kiitos siitä joka tapauksessa! :D

   Poista
 5. Aivan ihanan tunnelmalliset kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jenni <3 Kävin heti pikavisiitillä blogissasi ja nyt silmäni sinkoilevat sydämiä, niin ihana ulkoasu! Täytyy joku hyvä hetki syventyä oikein kunnolla blogisi maailmaan. :)

   Poista