tiistai 6. joulukuuta 2016

Joulukukkalove

Kaunista itsenäisyyspäivän iltaa!

Viime viikot ovat olleet niin täynnä kiirettä ja huisketta, että kuviakin on kertynyt koneelle enemmän kuin mitä ehdin editoimaan. Nämäkin kuvat ovat jo kolmen viikon takaa. Ja toisaalta taas, kun on aikaa olla kotona, ei valoa tahdo riitää enää valokuvaukseen. Onneksi meillä on kollaasit, nuo suhruisten kuvien pelastajat!

Joulutunnelman luomisessa kukat ovat kotonani aivan avainasemassa. Valkoiset hyasintit, amaryllikset, jouluruusut ja viime joulusta lähtien myös kielot. Sitten perjantain olen käynyt kotona vain kääntymässä ja - ikävä kyllä - se koitui kieloni kohtaloksi. Kielo poikkeaa siis muista joulukukista siinä, että se ei ole mikään helppo tapaus. 

Tästä minun perinteisestä joulukukkarepertuaaristani puuttuu vielä jouluruusu, enkä panisi pahakseni, vaikka löytäisin tänä vuonna jonkun uudenkin ihastuksen. Osaisitteko vinkata mitään uutta, nousevaa tähteä?

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Sara <3 Näitä jouluistutuksia on kyllä kiva tehdä!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos marliska! Joulukukat on kyllä ihan parhaita!

   Poista
 3. Ahh ihania kasveja! Harmi kun moni näistä on myrkyllinen kissalle, enkä voi siksi hommata ihan kaikkia ihanuuksia kotiimme. Kauniita ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kasvit on! Harmi tosiaan tuo monien kasvien myrkyllisyys. Ehkä on tosiaan parempi olla ottamatta turhia riskejä kissan kanssa.

   Poista