lauantai 28. tammikuuta 2017

Rakkauden soturit

Katsokaa nyt näitä ihanuuksia! Välillä sitä vain löytää tiensä maanpäälliseen taivaaseen ja kaikki (se rahanmeno) mitä sen jälkeen tapahtuu... No, se ei ole terveellä järjellä selitettävissä. Minulle kävi juuri niin silloin, kun viime marraskuussa törmäsin instagramissa ruotsalaisen Love Warriors'in tiliin ja päädyin heidän nettikauppaansa. Love Warriorsin visuaalinen maailma iski niin kovaa, että oli pakko saada edes pieni pala sitä maailmaa itselle ja omaan kotiin. 

Ostin sieltä mm. näitä ihania paperisäkkejä sekä pari pientä kuvaa kehyksiin. Paperisäkkien kylkiä koristaa kuvat rakkauden sotureista ja ne sopivat loistavasti yhteen vanhojen paperikassieni kanssa. Ja jatkavat kivasti sitä pellavalakanoista alkanutta ruttuista tunnelmaa, joka hiljalleen levittäytyy ympäri asuntoa.


Nyt taistelen täällä parhaani mukaan uusia mielihaluja vastaan... Rankkaa tämä sisustajan arki!
Rankkaa myös tämä bloggaajan arki, sillä jostain syystä blogger ei tänään erota vasenta oikeasta. En tiedä mahtoiko mennä sekaisin noista varjoista kuvien alla, mutta sekaisin on!

Leppoisaa lauantaita siitä huolimatta!

7 kommenttia:

 1. Hienoja! Ja upeita kuvia kuten aina.
  Onhan sinulla ainakin kuvat suorassa rivissä! :) On kamalan ärsyttävää, kun Blogger joskus siirtelee niitä. Huomasin kerran jopa että joissain vanhoissa postauksissa on kuvia siirtynyt paikoiltaan. Hohhoijaa.
  Ihanaa alkanutta viikkoa. Täällä on ollut aika pilvistä, mutta päivä on pidentynyt jo huimasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Sara! <3 Blogger osaa kyllä totisesti aina yllättää. Harmi vaan, että aina negatiivisesti. :D Mukavaa viikon jatkoa sinullekin! Viime viikolla kiinnitin ensimmäistä kertaa huomiota päivän pitenemiseen molemmista päistä. Pilviset päivät vain tehokkaasti eliminoivat tuota ilmiötä. Mutta huomenna pitäisi kai olla vähän kirkkaampi päivä! :)

   Poista
 2. Sinulla on aivan upea blogi, olenpa iloinen, että löysin tänne! Minulla onkin sinulle blogissani tunnustus ja haaste, käy kurkkaamassa, jos sellaisia harrastat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihana kuulla! Ja onneksi löysit :) Ja kiitos myös tunnustuksesta ja haasteesta. Kävinkin eilen jo blogissasi kurkkaamassa ja lisäsin sen äsken omalle blogilistalleni. En löytänyt blogistasi kommentointimahdollisuutta, ilmeisesti sähköpostin kautta? Joskus olen joihinkin haasteisiin osallistunut, usein vähän viiveellä. Ne kun pistävät usein ajatusprosessin liikkeelle ja niille on kiva antaa vähän aikaa. Joten voipi olla, että jonain päivänä minäkin kirjoittelen omista ajtuksistani bloggaamisen suhteen. :)

   Poista
 3. Hei, minulla taitaa olla Wordpress-käyttäjänimen kanssa jokin pulma, sillä en voi jättää tähän sen avulla kommenttia. Blogihaasteet voi hyvin jättää hautumaan, ja kirjoittaa niistä sitten kun on aikaa ja innostusta. Minun blogissani kommenttikenttä tulee näkyviin postauksen loppuun, kun ensin napsauttaa haluamansa postauksen otsikkoa. Hassu ominaisuus, josta pääsisin eroon vain blogin layoutmallia vaihtamalla, mutta en ole löytänyt vielä mieleistä maksuttomien joukosta! Lisäksi oman blogilistan lisääminen oikeaan palkkiin on sekin työlistalla. Antoisaa bloggausvuotta sinulle! Terveisin, Terrafiore

  VastaaPoista