sunnuntai 27. elokuuta 2017

Backyard blooms

Jos minulta kysytään, niin yksi oman pihan parhaista puolista on mahdollisuus poimia maljakot täyteen kukkia!

Heinäkuussa ehkä vielä vähän himmailin kukkien poimimista maljakkoon, mutta nyt olen napsinut niitä jo ihan huolettomasti. Nämä kuvat ovat tältä ja edelliseltä viikonlopulta ja jossain siinä välissä tuli syksy. Siirtolapuutarhassakin vietettiin eilen kesän loppumista venetsialaisten merkeissä. Minä en ollut tajunnut, että sehän olikin melkein juhannuksen veroinen tapahtuma ja väkeä oli paljon paikalla. Itse lähdinkin sitten kotiin jo ennen pimeän tuloa, mutta ensi vuonna olen paremmin varautunut ja kutsun ystäviä kanssani juhlimaan kesän loppumista. Tai ehkä mieluummin syksyn alkamista. Ja villapaitakelejä! Ai miten nautinkaan, kun sain perjantaina hyvällä syyllä laittaa tuon ikivanhan harmaan villapaidan päälle. Ilonaiheensa kullakin.

Missä merkeissä teidän kesän viimeinen viikonloppu sujui?

12 kommenttia:

 1. Onpa kauniit kimput! Tykkään etenkin tosta ensimmäisessä kuvassa olevasta. <3 Minä vietän tätä viikonloppua valitettavasti sairastelun merkeissä. "Syysflunssa" iski yllättäen, mutta onneksi ei ollutkaan sen kummempia suunnitelmia tiedossa kuin vain löhöilyä ja kotoilua muutenkin. :)

  viikarivartti.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Varpuslintu! <3 Toivottavasti syysflunssa on jo selätetty! Ja ihan hyvällä syyllä voi käyttää sitä termiä, sillä säät ovat olleet kyllä NIIN kylmiä.

   Poista
 2. Ihant kuvat ja kimput <3
  Viikonloppu meni tunteiden sekamelskassa <3 Ei ole surua ilman iloa!

  VastaaPoista
 3. Upea kuvasarja!
  Kyllä sinä olet kuin luotu toimimaan kukkien kanssa. :)
  Ihanaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! <3 Tänään päästiin ensimmäistä kertaa sidontapuuhiin ja hetkittäin tuntui siltä, että minua ei ole todellakaan luotu toimimaan kukkien kanssa. :D

   Poista
 4. Onpa sinulla ihastuttavia kukkasia puutarhassasi 😍 Noistahan loihtii jos jonkinlaisia, kauniita asetelmia ja kimppuja! Kesän parhautta onkin se, että tuoreita kukkia on aina saatavilla💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa löytyy puutarhasta monia perinteisiä perennoja ja varsinkin nyt loppukesästä olen innostunut poimimaan niitä maljakkoon harva se päivä.

   Poista
 5. Joko ne venetsialaisetkin oli? Voi herran jestas kun mulla ei pysy enää päivät ja viikotkaan hallussa. :D

  Mutta voi miten kauniita kuvia ja kukkia. Syksyn tuoksua on ilmassa ja viileääkin ollut, joten vanhat villapaidat ovat just hyvä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oli ja meni! :) Ollaan molemmat ensi vuonna vähän tarkempia! Ja kiitos Saija <3

   Poista