tiistai 31. lokakuuta 2017

Goodbye October


Tämä lokakuu meni osaltani ns. ihan vihkoon.

 Sidontataidot ovat tuntuneet junnaavan paikoillaan, 
pulla on löytänyt tiensä ihan liian helposti iltapäiväkahvin kylkeen, 
puutarhan ja kesäkodin laittaminen talviteloille on ollut ehkä maailman ärsyttävintä puuhaa 
ja kuin pisteeksi iin päälle viime viikolla eniten vituttikin sitten jo kaikki, myös ensilumi. 
Saatoin ehkä jopa liittyä talvenvihaajiin.

Ja nyt tätä kirjoittaessani tajuan, että honeymoon uuden arjen kanssa alkaa ilmeisesti olla niin over! Ehkä se ei ole pelkästään huono asia.

Marraskuussa käärin hihat ja otan niskalenkin kaikista niistä asioista, jotka lokakuussa ovat aiheuttaneet turhautumista ja ärsytystä. Jes, tällä päättäväisyydellä eteenpäin!

10 kommenttia:

 1. Mielettömän kauniit kuvat ja samoilla veetyily linjoilla täälläkin mennään. Kaikki jäi ihan kesken kun seuraavaksi olikin lunta ja pakkasta :) päättäväisyyttä tarvittan sillä jatketaan vaikka päätä seinään lyöden :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika! <3 Hauskaa kyllä, miten toi puutarha muuttaa asennoitumista eri vuodenaikoihin. Sinänsä sääli, kun tuntuu että syksy on mennyt multa nyt ihan täysin ohi silmien.

   Poista
 2. Yhtä kaikki kaunis kollaasi lokakuusta.

  VastaaPoista
 3. <3 Voihan honeymoon ;) Onneksi arki aina pelastaa, jos ei muuta niin kauniilla kuvilla ;) Ihanaa marraskuuta sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Marraskuu on ainakin alkanut hyvin, toivotaan että jatkuu yhtä suopeissa merkeissä. Ja samaa toivon sulle! :)

   Poista
 4. Noi sun sitomat kimput, ihania!

  VastaaPoista
 5. No höh! Joskus arki mättää, mutta kyllä tuo sun päättäväinen asenne sen selättää. Mä odotan jo upeita kuvia sun jouluisista sidonta-harjoituksista, koska tuleehan niitä, tuleehan💫💫😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Viikon 43 jälkeen onkin ollut taas jo nouseva käyrä (paitsi v******n suhteen) :) Ja tottahan toki sitä täytyy yrittää jotain jouluista saada sidonnankin osalta aikaiseksi!

   Poista