sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Puutarhan jälkeinen aika

12 kommenttia:

 1. Ihana puutarha ja ihana ihminen siellä <3

  VastaaPoista
 2. Toivotaan lyhyttä ja lempeää talvea, jotta saat taas pian multaa kynsiesi alle! ♥

  VastaaPoista
 3. Puutarhalla voi olla yllättäviä vaikutuksia ihmiseen😊 Mut hei, talven kärvistelyn jälkeen paluu puutarhaan voi tuntua entistäkin ihanammalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Nyt odotankin mielenkiinnolla pääsenkö mukaan siihen puutarhaihmisten kevätintoiluun. :)

   Poista
 4. Minä olen yrittänyt ja yrittänyt opetella tykkäämään syksystä. Välillä oikein vakuuttelen ääneen tykkääväni siitä. Mutta, kun ei. Syksy on ikävät hyvästit kaikelle kauniille ja ihanalle. Monena syksynä olenkin sairastunut. Varmaan jo pelkästä ahdistuksesta siitä, että edessä on vain pimeää, märkää ja kylmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, sinun pitää kyllä jossain elämänvaiheessa muuttaa reilusti etelämmäs! Jonnekin, jossa paistaa aina aurinko. :)

   Poista
 5. Ihanan tyylikäs ja kaunis postaus. <3
  Voi kun toivoisin että voisin antaa syksystä ahdistuville vähän omaa innostustani. Onhan niitä puutarhurilla talvihuoliakin, mutta minusta on kuitenkin vaihtelua, että voi hyvällä omallatunnolla vetäytyä sisälle haaveilemaan... ja katsomaan tallennettuja kukkadokumenttiohjelmia. Ja välillä voi mennä ulos virkistäytymään - kuten tänään - kun räntää rätkii kasvoille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara <3 Ja kyllä mäkin olen itseasiassa ihan hyvilläni siitä, että puutarhassa ei just nyt tarvitse tehdä yhtään mitään! :D

   Poista
 6. Kuva tuo jo mieleen kevään! Opit varmasti syksystä taas pitämään kuten ennen. Onhan syksy on osa puutarhan sykliä, johon kuuluvat myös mehevästi muhivat kompostit ja talviunille käyvä puutarha. Varoituksen sana: kompostoinnista voi tulla muuten intohimo ja maanparannukseen voi syttyä suuri palo. Talvella on mukava kypsytellä kotipihan suunnitelmia kirjoituspöydällä ja keväällä aloittaa taas siitä, mihin syksyllä jäi! Ihanaa puutarhatalvea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritva, olen varma että ennen pitkää siinä käy juuri noin! Tosin en ole varma tuosta kompostoinnista! :D Ihanaa ja suunnitelmien täyteistä puutarhatalvea sinullekin!

   Poista