maanantai 18. joulukuuta 2017

Vapaapäivä

Siitä on jokunen hetki vierähtänyt, kun vapaapäivä on viimeksi tuntunut näin ansaitulta. Viimeiset kuukaudet arjen ja vapaa-ajan ero on ollut niin pieni, että oikeastaan niitä on ollut turha edes erottaa toisistaan. Nyt takana on viikon putki oppilaitoksen joulumaata, ensin sitä valmistellen ja sitten siellä töitä tehden, ja johan tuntuu taas vapaapäiväkin joltain! 

Vaikka viime päivät ovat kuluneet siis hyvin jouluisissa merkeissä, on oma jouluun virittäytyminen jäänyt ihan puolitiehen. Se tuntuu suorastaan vielä hyvin kaukaiselta ajatukselta. Heti torstaina alkavan joululoman aluksi täytyy siis pikakelata joulufiilis kohtaan "kolme yötä jouluun on" ja yrittää saada sävelestä kiinni. Voi olla, että tänä vuonna menee vähän nuotin vierestä, mutta väliäkös sillä. Joka tapauksessa iloista joulualusviikkoa teille kaikille!

Ja ilman kransseja ei selvitty tälläkään kertaa! Tämä kyseinen taitaa olla mun oma lempparini.

6 kommenttia:

 1. Näppärästi käy sinultakin nuo kranssit! =)
  Minun kranssini roikkuu tuolla pihaportissa, pitäisi kuva vielä se jossain välissä...
  Kiirettä pukkaa kukkakaupalla! =D

  Ihanaa joulun alusviikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedä siitä näppäryydestä... Koulussa piti tehdä sellaisia täysiä ja pulleita kransseja, ei käynyt ihan niin näppärästi kuin nämä vajaat! :) Uskon, että kiirettä pukkaa, joten levollisia joulun välipäiviä sinne etelään! <3

   Poista
 2. Ihana kranssi!
  Voi olla että onkin hyvä asia ettet ole vielä ehtinyt stressata joulutouhujen kanssa. Hyvä siitä joulusta kuitenkin aina loppujen lopuksi tulee, vaikka ei viikkokausia puunaakaakaan.

  VastaaPoista
 3. ♥ ...niin kaunis kranssi... ♥

  Ihanaa joulunaikaa Ihana! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirkka! Ihanaa joulun aikaa teidänkin perheelle! <3

   Poista