keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Harjoittelijan tunnustukset

Heheh, ehkä vähän raflaava otsikko, mutta nyt kun ensimmäinen harjoittelurupeama on jo takana päin, ajattelin hieman koota ajatuksiani. Ilokseni voin todeta olevani monellakin tavalla tyytyväinen. Ensinnäkin ala tuntuu omalta ja innostavalta. Myönnän, että ennen harjoittelua olin jopa hieman huolissani siitä, että mitä jos en koekaan työtä kukkakaupassa omakseni. Opiskelu ja työelämä kun ovat kuitenkin kaksi täysin eri asiaa, mutta onnekseni tämä huoli osoittautui turhaksi. Toisekseen olen todella tyytyväinen harjoittelupaikan valintaan.

Toivoin löytäväni ensimmäiseksi harjoittelupaikaksi jonkun pienen ja kivan kukkakaupan jostain muualta kuin omasta kotikaupungistani, mutta sellaisen löytäminen osoittautui jopa yllättävän hankalaksi. Kiersin syksyllä läpi kaikki lähiseutujen pienet kukkakaupat ja skannasin niitä tarkalla visuaalisella silmällä. Kaunista piti olla ja kylmiössä tarjolla muutakin kuin ruusua, neilikkaa ja gerberaa. (Joo-o, haastava harjoittelija tässä moi!) Usein jo pelkkä vilkaisu ovelta sai minut kääntymään ympäri tai viimeistään sitten se silmäys kukkakylmiön suuntaan. No, ehkä vähän liioittelen, mutta vain vähän. Tutustuin myös kukkakauppojen somekanaviin ja sidontatyyliin. Etsin tietoisesti sellaista paikkaa, jossa tehdään omaa silmääni miellyttävää astetta modernimpaa sidontaa ja panostetaan sekä myymälän että somen visuaaliseen ilmeeseen. Toisinaan some ei aina vastannut todellisuutta ja aloin olla jo vähän epätoivoinen.

Facebookkia selatessani vastaan tuli sitten ihan sattumalta Kukkahuone Linnea, jonka rouhea ja luonnonläheinen tyyli miellytti silmääni. Siltä istumalta hyppäsin autoon, huristelin Klaukkalaan ja totesin löytäneeni ensimmäisen harjoittelupaikkani, jonka tahdon kuvien muodossa esitellä teille muillekin.


Uskotte varmaan, kun sanon viihtyneeni mainiosti tässä ympäristössä. Linnean jengiltä löytyy paljon visuaalista osaamista, innovatiivista ajattelua ja siellä ollaan vahvasti ajassa kiinni. Tykkään isosti! Ja tykkään muuten tosta keväästäkin, joka tänään jotenkin erityisen voimallisesti puski päälle, niin ihanaa! Siispä ihania päiviä kaikille!


Ps. Mainittakoon nyt vielä, että tämä ei ole osastoa maksettu mainos tai yhteistyöpostaus. Kun taas sitten tämä parhaillaan käynnissä oleva Pihapiirimessujen pääsylippuarvonta lukeutuu tuohon jälkimmäiseen kategoriaan. Käykäähän osallistumassa!

12 kommenttia:

 1. Ihana kukkakauppa! Uskon, että tykkäät!

  VastaaPoista
 2. Aivan hurmaava kukkakauppa! Ei ihmekään, että tykkäät! Ihania päiviä sinne teille Linnean taitajille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti lämmittää Linnean väkeäkin nämä teidän viestit! <3

   Poista
 3. Jotenkin juuri sellainen kuin uskoinkin olevan, niin 'sinun tyylinen'. Itse menen kahden viikon päästä ekaan paikkaan 'katselemaan' ja varsinkin oppimaan...jännittää...

  Ihana kevät oli jo tänään ja saimme kumpikin viettää sen kukkien seurassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännää... :) Ollaan me kaksi kuule kyllä oikeita onnentyttöjä!

   Poista
 4. Kauniit kuvat kauniista paikasta <3

  VastaaPoista
 5. Kyllä, aivan oloisesi paikka. :))
  Kaunista naistenpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun te kaikki "tunnette" mut jo niin hyvin! :) Kaunista naistenpäivän iltaa sinullekin Maarit!

   Poista
 6. Löysit kyllä aivan huipun harjoittelupaikan ja sopisit sinne töihin kuin nenä päähän! Teet just sellaisia kimppuja joita haluaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit, ihana kuulla että tykkäät mun kimmpuloista! :)

   Poista