sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Kevät tulee messuillen

Sain arvottavaksi vapaalippuja Lahden Pihapiirimessuille 27.-29.4. ja ilomielin otin ne vastaan. Nyt kolmella teistäkin on siis mahdollisuus päästä messuilemaan Lahden messukeskukseen!

Tänä vuonna messujen pääteemoja ovat Puutarha kaikille aisteille, Wild Gardens – Villiinnytään pihalla, DIY puutarhaan sekä Lasten unelmien piha. Lisää infoa löytyy täältä.

Näistä pääteemoista minua kiinnostaa eniten ehkä tuo Wild Gardens, joten kysynkin nyt teiltä, miten te olette ajatelleet villiintyä pihalla tulevana kesänä? Tai mikä teemoista osuu ja uppoaa erityisesti sinuun? Voit siis osallistua arvontaan vastaamalla kysymyksiin kommenttiosiossa. Tai sitten huudat siellä vain lyhyesti ja ytimekkäästi hep!Aikaa osallistua sunnuntaihin 25.3. asti. Tasapuolisesti onnea arvontaan!

*yhteistyöpostaus

8 kommenttia:

 1. Oi, ihana arvonta!
  Jos arpaonni sattuu kohdalle, niin eiköhän joku Suomesta sinne pääse. =)
  Wild Gardens olisi varmasti minun suosikki osastoni! <3

  VastaaPoista
 2. Kivalta vaikuttavat messut. pirjo.immonen@pp1.inet.fi

  VastaaPoista
 3. Hep täällä!

  Omaa pihaa ei ole, mutta osaan kyllä villiintyä onneksi muiden pihoilla. :D Eli wild gardens noista teemoista kiinnostaa. Ja mahtavaa olisi päästä messuille tuonne kotipuoleen. Nappaan äitin matkaan. :)

  VastaaPoista
 4. DIY puutarhaan olisi ehdottomasti mielenkiintoisin juttu. Näppäränä tyttönä soveltaisin sitä parvekkeelle kun omaa puutarhaa ei ole ^^

  VastaaPoista
 5. Voisin osallistua, kun en tiedä pääsisinkö koulun kautta :) Kerrankin ois ihan nurkan takana minua kiinnostavat messut....

  VastaaPoista
 6. Täällä olisi pari innostunutta..pihalle suunnitelmissa pikku kasvihuone,joten messuilta ehkä vinkkiä. t. Heidi&Venny

  VastaaPoista
 7. Kyllä tuo pihalla villintyminen kuulostaa eniten mun jutulta :) Olisi kiva päästä kurkkaamaan messujen antia ja hakemaan inspiraatiota omaan pihaan. Mukana arvonnassa siis!

  VastaaPoista
 8. Itsehän en ole tuolloin enää Suomessa mutta keksisin lipuille silti hyvää käyttöä =)

  VastaaPoista