lauantai 10. maaliskuuta 2018

Kun kevät inspiroi


Okei, nyt inspiroi näköjään aika vahvasti. Ja tältä se sitten näyttää.
Kirppareilta tarttuu nykyään aina matkaan kaikenlaisia vanhoja metallilautasia, sokerikkoja, kermakkoja, maustetelineitä ja maljoja...you name it! Ja nämä kaikki täytetään tietysti kukilla.

Ja sitten on tietysti vielä kaikki ne vanhat maljakot. Käytän aika harvoin maljakkoja maljakoina ja tälläkin kertaa niihin päätyi leikkojen sijasta helmililjoja ja perunanarsisseja. Paljon kivempi niin!

Joko teillä on kevätinspiraatiota ilmassa? (Ja käykö teille muillekin muuten aina niin, kun ajattelette vain nopeasti lisäävänne muutoin valmiiseen postaukseen vielä sen yhden kuvan, niin kuvat vaihtelevat itsestään paikkaa ihan minne sattuu ja kuvien välit muuttuvat jne. Ja yhtäkkiä aikaa onkin kulunut paljon kauemmin kuin oli tarkoitus. Niin ärsyttävää!)

14 kommenttia:

 1. Ihanalle näyttää! On kevättä rinnassa ihan kympillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Taitaa sama mania vaivata meitä kaikkia :)

   Poista
 2. Voi kyllä, kevät on tosiaan inspiroivaa aikaa! Ja kauniit kuvat saa vaan inspiroitumaan lisää, kiitos siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin nämä vuodenaikojenvaihtumiset inspiroivat aina kovasti. Ja ihana kuulla, jos onnistuin vielä lisäämään sun kevätinspistä! :)

   Poista
 3. Oi miten ihania kuvia, niin kauniita! Nuo vanhat tavarat on niin kivoja kukkien kanssa:) Kyllä vaan kevättä jo kovasti odotetaan! Leppoisaa sunnuntai-iltaa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos paljon! <3 Ja se on kyllä totta, että vanhat tavarat sopii hyvin yksiin kukkien kanssa.

   Poista
 4. Voih miten nättejä asetelmia olet tehnyt. Mistähän sitä itse saisi energiaa laittaa kotia ja luoda kevättä ja kepeitä ajatuksia? Ehkä se vaatii kirpparikierroksen ja kukkakaupan kautta kotiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, unohdin ihan vastata näihin kommentteihin! Ja kyllä, kukat ja aurinko vois olla oikea resepti kevätfiiliksen aikaansaamiseksi, joten nyt sitä valoa ja lämpöä kiitos! :)

   Poista
 5. Oi ihanuutta, niin kaunista! Kevätkaihoa puskee tällä flunssanriivaamalla, joten kaikenlaiset keväiset inspikset olisivat kyllä kovastikin tervetulleita piristyksiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanaa jos inspiroi! Toivottavasti flunssa on jo selätetty ja mieli säästä huolimatta keväässä! <3

   Poista