sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Neljäs kerta toden sanoo

Olen aloittanut kuukauden sisään varmaan kolme eri postausta, mutta mikään ei ole edennyt valmiiksi asti. Jospa tämä neljäs aloitus olisi edellisiä onnekkaampi!

Yksi syy tähän kuukauden hiljaiseloon on tietenkin se, että puutarhakausi on taas alkanut. Perjantaina tuli itseasiassa vuosi täyteen siirtolapuutarhaelämää. Puutarhan muutostyöt vievät taas niin tehokkaasti kaiken vapaa-ajan, että muulle elämälle liikenevää aikaa saa etsiä suurennuslasin kanssa. Mutta en valita, on ihanaa tehdä puutarhasta taas vähän enemmän oman näköinen.


Opiskelut taukosivat nyt kokonaan loppukevään ja kesän ajaksi, mutta työharjoittelu täyttää päivät vähintäänkin yhtä tehokkaasti. (Nämä kevään kukkamateriaalit on btw kyllä niin ihania, etten ehkä kestä!) Juhannukseen mennessä on sitten toivottavasti ensimmäiset näytöt suoritettu ja heinäkuussa odottaa ansaittu loma. Aion todellakin nauttia!


Hiljalleen on kuitenkin luotava katsetta jo tulevaan ja ryhdyttävä miettimään elämää opiskelun jälkeen. Aika tuntuu lentävän kuin siivillä. Noh, onneksi lähitulevaisuuden suunnitelmat on helpompia ja ihan ensimmäiseksi listalla on mökille muutto. Ehkä jo seuraavana viikonloppuna!
Keväistä uutta viikkoa kaikille!

14 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat, etenkin toi ensimmäinen! :) Tähän aikaan keväästä tuntuu itse kullakin olevan vaikeuksia löytää aikaa bloggaamiselle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja niinpä, onneksi te kaikki muutkin olette samassa veneessä! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ihanaa toukokuuta sinulle!

   Poista
 3. Ihanat, ihanat kuvat.
  Hyvää mökki- ja puutarhakautta sekä hauskaa vappua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos! :) Ja ihanaa kevättä sinulle!

   Poista
 4. Just tänä aamuna ajattelin, että mikähän siellä on Sinin mökkielämän laita... Hyvältä kuulostaa ja näyttää - ihania kuvia! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa käynnistyy... Tai työleiri on käynnistynyt jo kuukausi sitten, mutta jospa hiljalleen ehtisi aina välillä nauttiakin! :)

   Poista
 5. Hurmaawaa wappupäivää sinne ihastuttavien kevätkukkien ja sävyjen keskelle! <3

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Ja kukkaisaa toukokuuta sinulle!

   Poista
 7. Kauniita kukkia!
  Nyt alkaa se aika, kun vapaa-aika kuluu puutarhassa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kevään ensimmäiset sipulikukat on kyllä niin <3 Eikä tosiaan ole vapaa-ajanongelmia! :D

   Poista