sunnuntai 3. elokuuta 2014

What if I fall?

"Oh, my darling, what if you fly!"

Ajatus omasta blogista on muiden blogeja lukiessa käynyt aina silloin tällöin mielessä, viime vuosina tihentyvään tahtiin. Kerta toisensa jälkeen olen kuitenkin haudannut tuon ajatuksen tietämättä oikeastaan edes miksi. Häveliäästi olen kenties ajatellut, että enhän minä voi! Tänä kesänä sitten vihdoin päätin, että minäkin voin. Piste. 


Uuden asian äärellä luonnollisesti kuitenkin hieman jännittää. Ehkä hieman yllättäen eniten se, millainen blogi tästä muodostuu. Toisaalta minulla on selkeä visio siitä millaisen blogin tahdon luoda. Toisaalta taas en tässä hetkessä osaa sanoa, mitkä ajatukset ja tunnelmat ylittävät sen uutiskynnyksen, että ne päätyvät näille sivuille. Se asia kuitenkin lienee varma, että jokapäiväisen henkilökohtaisen elämäni tallennuspaikka tämä tuskin tulee olemaan. Mutta ne ajatukset, tunteet ja tunnelmat, joita arki tuo tullessaan; ne päätyvät tänne. Kuvina ja sanoina. Toivottavasti inspiroivina sellaisina.    


Ja koska viehätyn kaikesta kauniista, myös sille tulee olemaan sijansa täällä. Ja kauneutta, sitähän voi löytyä mistä vain! Se, miten saan sen tallennettua, onkin sitten asia erikseen... Valokuvaajana olen vasta aloittelija ja kirjoittajana ehkä vielä hieman ruosteessa. 

  
Parhaimmillaan blogit ovat mielestäni suuria inspiraationlähteitä.Toivottavasti tästäkin muodostuu juuri sellainen: visuaalisesti ja kerronnallisesti inspiroiva. Minun näköiseni blogi.


 Yes you can!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti