sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Missä kuljin kerran...

...jos toisenkin! Vanhojen talojen ystävänä luonnollisesti rakastan vanhoja kaupunkeja ja niiden tunnelmaa. Vanhoissa kaupungeissa viehättää kauneuden lisäksi myös niiden historia: kaikki ne vaiheet ja ihmiskohtalot, joita ne kätkevät sisäänsä. Monella tapaa inspiroivia paikkoja! Porvoon kaduilla kävellessä tulee aina mietittyä, millaista siellä olisi asua. Häviäisikö taika, jos siitä tulisi arkipäivää? Ainakin toistaiseksi tyydyn lumoutumaan sen tunnelmasta näin vierailijan ominaisuudessa, mutta se ei estä minua kuvittelemasta itseäni osaksi historiaa ja tarinoiden jatkumoa. Veikkaan, että kaltaisiani haaveilijoita kulkee Vanhan Porvoon kaduilla enemmänkin. Meillä on taipumus löytää itsemme sieltä, missä sielumme lepää. 

Vanha Porvoo viehättää minua kaikkina vuodenaikoina, mutta parhaimmillaan se taitaa olla juuri näin; alkusyksyn lempeässä auringonpaisteessa, eller hur?


 
Innostuin ottamaan kuviakin ihan Porvoon mitalla! 

2 kommenttia:

  1. Kaunis Porvoo! Ihania kuvia sinulla täällä! Aloitin blogisi lukemisen alusta asti ja taidanpa jäädä lukijaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Porvoo on kyllä niin kaunis, varsinkin juuri syksyn väriloistossa. Ja kiva, että löysit täältä ihasteltavaa. :) Tervetuloa lukijaksi!

      Poista