sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Entrance

Ai, että mä sitten tykkään näistä pienten putiikkien, kahviloiden ja kukkakauppojen edustoista ja sisääntuloista! Erityisesti näillä riisutuilla ja talviteloille laitetuilla kahviloiden terasseilla on tähän aikaan vuodesta jotenkin äärettömän viehättävä tunnelma. Pelkistettyä kauneutta. Tykkään!


Ja sitten nämä kukkakauppojen edustat! Voihan huokaus.
 

Välillä on kiva käydä esimerkiksi juuri Porvoossa (nämä kuvat ovat siis vanhasta porvoosta) ihan vain kävelemässä ja katselemassa liikkeiden edustoja. Inspiroitua. On kiva, että siellä niin moni yrittäjä panostaa liikkeensä sisääntuloon, ja samalla koko kaupungin viihtyisyyteen. Mikähän siinäkin on, ettei näissä uudemmissa (betoni)kaupungeissa - joita Suomi on pullollaan - panosteta samalla tavalla, vaikka syytä kyllä olisi. Kahdenverroin. No, onneksi meiltä löytyy näitä muutamia vanhoja kaupunkeja, joissa tunnelma on enemmän kuin kohdillaan.

 

Sen punaisen tuvan (ja puutarhan) ohella yksi mieluisin päiväuneni liittyy ajatukseen omasta lifestyle -putiikista, jossa myytäisiin sisustustavaraa, lempikukkiani, ehkä vähän tyyliin sopivia vaatteita ja kirjojakin laidasta laitaan. Ja voisi sieltä kahvia ja pieniä herkkujakin saada.

Ja sen putiikin entrance. Se olisi huikea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti