sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Easy like sunday morning


Sunnuntai, päivistä parhain. Kuten ehkä on käynyt jo ilmi, niin sunnuntai on kaikista viikonpäivistä ehdoton lempparini. Sokerina pohjalla.

Sunnuntaipäivissä on ihan omanlaisensa tunnelma - kiireetön, vapaa ja salliva. Sunnuntaifiilis. Osalle ihmisistä sunnuntaifiilis assosioituu nurkan takana odottavan arkiviikon aikaansaamiin negatiivisiin tunnetiloihin, mutta minä kuulun siihen joukkoon, joille se tarkoittaa ihanaa, myönteistä joutilaisuutta; tässä hetkessä elämistä. Toisinaan saman tunnelman voi saavuttaa myös muina viikonpäivinä ja silloin sunnuntai ei olekaan enää vain yksi päivä muiden joukossa, vaan pikemminkin mielentila. 

Joten eiköhän mahduteta pieni pala sunnuntaita jokaiseen päivään tekemällä arkipäivän velvollisuuksien lisäksi aina myös jotain kivaa - mitä ikinä se sitten tarkoittaakaan - ihan vain siksi, että se saa hyvälle tuulelle! Ja siitä puheenollen, mä siirryn nyt keittiön puolelle ja kokeilen yhtä uutta reseptiä. Koska kyllähän te tiedätte: hyvä ruoka, parempi mieli! Leppoisaa sunnuntaita!

2 kommenttia: