keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

24. kesäkuuta

Än, yy, tee...nyt alkoi LOMA! Luvassa viisi viikkoa ihanaa joutilaisuutta ja toivottavasti sopivassa suhteessa myös vähän äksöniä. Loman alun kunniaksi vähän suklaata ja kuohujuomaa ja juhannuksena aloitetun kirjan loppuhuipennukset. En tiedä ehkä mitään rentouttavampaa kuin hyvään kirjaan uppoutuminen, joten täällä aletaan olla jo sopivan rennolla lomafiiliksellä. Ja siksipä mä painunkin takaisin tonne parvekkeelle...heippa!

Ihanaa keskiviikko-iltaa teillekin!

10 kommenttia:

 1. Mukavuuksia ja ihanuuksia lomaasi! Minä en ihan vielä pääse ottamaan lähtölaskentaa lomaan, vielä 3 viikkoa töitä ennen sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kirsikka! Toivotaan, että sun viimeiset työviikot ennen lomaa sujuu mahdollisimman rennoissa merkeissä! :)

   Poista
 2. Hyvää ja aurinkoista lomaa sinulle! Kuoharilla on hyvä loma aloitella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, pääsin minäkin teidän lomalaisten joukkoon! Ja tuo lehtikuohujuoma olikin kyllä tosi kuohuvaa sorttia: meinas kuohua koko juoma pullosta ulos, kunnes tajusin ottaa pillin pois. :D

   Poista
 3. Ihanan värikkäät ja kauniit kuvat! <3 Kivaa lomaa sinulle ja toivotaan, että aurinko paistaisi lämpimästi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loman alku on selvästi iloista ja värikästä aikaa! :) Ja paljon kiitoksia aurinkoisen loman toivotuksista, toivotaan paistetta kaikkialle Suomeen!

   Poista
 4. Aurinkoista lomaa sinne laventelien sekaan! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa lomaa :) Viiden viikon lomailu kuulostaa aivan taivaalliselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ekat neljä päivää takana ja pikkuhiljaa alkaa ymmärtää olevansa lomalla :) Toivottavasti sinunkin kesään mahtuu lomapäiviä!

   Poista