torstai 23. heinäkuuta 2015

Kuvatuliaisia

Terveisiä Tukholmasta - osa 2

En ostanut Tukholmasta yhtikäs mitään, mutta onneksi on sentään edes näitä kuvatuliaisia, vanhasta kaupungista tietenkin. Jokaisella on varmasti kaupungilla tallustellessaan ne omat tietyt kuvauskohteet, jotka saavat aina kaivamaan kameran esiin. Mulla, niin kuin varmaan monella muullakin, ne on mm. kauniit ovet ja ikkunat, polkupyörät, kulunut seinäpinta, katulamput jne... Mutta sitten mun listalla on myös nää katusoittajat. Ja jos ne on vanhoja setiä, niin aina parempi! Tällä reissulla päädyin muuten myös itse erään laivoja kuvanneen vanhan sedän zoomiin, hikisenä ja nuutuneena. Pappa ehti räpsiä monta kuvaa ennen kuin pääsin kipittämään karkuun. No, ehkä ihan oikein mulle! :D

Olisi ollut kiva viettää Tukholmassa vähän kauemminkin aikaa ja päätin, että ens kerralla voisi olla paikallaan mennä sinne lentäen ja viettää laivan sijasta yönsä hotellissa. Nim. en enää edes muistanut, miten ahtaita hytit voi olla! Tosin ruoka oli kyllä ainakin Mariellalla tosi hyvää, pisteet siitä!

2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia ja kohteita taas kerran. Ihanat värit ja monimuotoiset pinnat olet löytänyt. Kuvien kautta matkalle pääsee vielä monta kertaa jälkeen päin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivi! Noi vanhat kaupungit on kyllä niin täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia, että kuvattavaa riittää onneksi vielä tulevillekin reissuille! :)

      Poista