torstai 9. heinäkuuta 2015

Satunnaisia kuvia ja yksi haaste

Loma etenee: välillä vauhdikkaammin ja välillä aika tuntuu pysähtyvän. Vähän niin kuin näissä kuvissa. Se taisi olla juuri sitä, mitä loman alussa kesältä toivoin: sopivassa suhteessa menoa ja meinikiä sekä pysähtyneitä joutilaisuuden hetkiä. 

Villa Airisrannan Päivi haastoi minut esittelemään kolme mielenkiintoista blogia ja samalla haastamaan kyseiset blogit edelleen mukaan. Ensinnäkin kiitos Päiville haasteesta ja Päivin oma blogi on myös ehdottomasti tutustumisen arvoinen! 

Olen seurannut erilaisia blogeja jo kymmenen vuotta ja joukkoon on mahtunut monia mielenkiintoisia. Oikeastaan vasta tämän haasteen myötä havahduin siihen, miten oman blogin aloittamisen jälkeen vanhat suosikit ovat jääneet unohduksiin ja tilalle on tullut täysin uusia blogeja. Kenties sitä vähän huomaamattaankin alkaa eri tavalla etsimään ns. hengenheimolaisia, kun siirtyy lukijasta myös kirjoittajan rooliin. Ja ehkä juuri edellä mainitusta syystä, minun listalleni valikoituivat nämä kolme, keskenään hyvinkin erilaista, blogia: Kotini ja maisemani, Koti Kensingtonissa ja Kukkala.
 "Neljänkympin ohittanut, savolainen valokuvauksen harrastaja. Tykkään valokuvata luontoa ja kotiani. Pienet yksityiskohdat kiinnostavat ja kiinnittävät huomioni, niitä on kiva ikuistaa kameralla. Lappi, luonto, koti, valokuvaaminen, liikunta - siinä arjen vastapainoni."
(lähde: Kotini ja maisemani blogi) 

Löysin Pian Kotini ja maisemani -blogin joskus talvella ja siellä tuli heti jotenkin kotoinen olo. Olen ollut hyvin laiska kommentoimaan blogeissa ja Pian blogi taisi olla ensimmäinen, jossa aloin aktiivisesti myös kommentoimaan lukemaani/näkemääni. Ja vastaavasti Pia taitaa olla yksi minun blogini ahkerimmista seurailijoista ja on tuonut siten paljon iloa (ja mielekkyyttä) tähän harrastukseen - kiitos Pia siitä! - sillä vaikka ensimmäiset puoli vuotta kirjoitinkin lähinnä vain itselleni, niin kieltämättä samanhenkiset tuttavuudet ovat tämän homman suola.


"Koti Kensingtonissa on Kookoon visuaalinen päiväkirja. Tallentukoon tänne arjen pienet hetket, suuret ideat ja kaikki sekalaiset esteettiset viritelmät aina sisustuksesta pukeutumiseen. Kookoo asuu Lontoossa, viihtyy mekoissa ja pitää punaisesta huulipunasta. Yrittää karpata, mutta käy aivan liian usein iltapäiväteellä."
 (lähde: Koti Kensingtonissa blogi)

Koti Kensingtonissa oli mukava löytö kahdestakin syystä: Ensiksikin Kookoo asuu Lontoossa (jolle minä menetin palan sydämestäni ollessani siellä vaihdossa joskus viime vuosituhannella...) ja toisekseen tykkään valtavasti hänen tyylistään sisustaa. Kotoisaa, rentoa ja vähän boheemia, ja kuvissa on tunnelma kohdillaan! 
"Blogini on pääasiassa kukkia ja kasveja sisustamisessa, sisällä ja ulkona / puutarhailua / kukka- ja puutarha-asioita / ruudun takana puuhailee 36v kolmen lapsen äiti, joka haaveilee ikuisesta vihreydestä ja tarvitsee aamuisin ison kupin teetä / tervetuloa"
 (lähde: Kukkala blogi)
Ne kukat, ne kukat! Sannan blogi on täynnä ihania kukkia ja varsinkin mielettömiä kukkaideoita. Löydän itseni Sannan blogista aina huokailemasta ja toistamasta itseäni, can't help it.  Floristiystäväni ohella hän taitaa olla mun virallinen kukkaguruni. :) Todella inspiroiva blogi siis!Klikkailkaahan itsenne näihin blogeihin nyt heti tai joskus muulloin sopivana hetkenä!

Vaikka jonain sadepäivänä... ;) 

Palaillaan taas!6 kommenttia:

 1. Kiitos Muusa ja kiva kun otit haasteen vastaan! :) Kaikki valitsemasi blogit ovat minulle uusia, joten tosi jännä käydä vilkaisemassa niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi ja tosi kiva, jos löysit itsellesi uusia, mielenkiintoisia blogeja luettavaksi!

   Poista
 2. Kiitos, sinä ihana bloggaaja, kauniista sanoistasi! :) Ja kiitos haasteesta! Tämä menee varmasti toteutukseen! Kivoja blogeja löytyi tästä postauksesta :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä :) Ja mukavaa, että otat haasteen vastaan ja että löysit uusia, kivoja blogeja!

   Poista
 3. Voi anteeksi ja kiitos! Nyt vasta tämän huomasin! On aivan totta mitä sanoit tuosta hengenheimolaisuudesta. Ihanat lukijat on tämän homman suola ja sokeri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai miten se nyt meni! :) Toivottavasti joku kukkien ystävä on löytänyt tiensä sun mahtiblogiin tämän postauksen kautta!

   Poista