tiistai 25. elokuuta 2015

Kesän viimeinen ilta?

Melko dramaattista. Välillä oikein naurattaa, kun seuraa iltapäivälehtien säähän liittyvää otsikointia. Mutta ehkä juuri siitä syystä on viime päivät eletty kirjaimellisesti kuin viimeistä päivää kesästä nauttien ja yritetty pyydystää varastoon jokainen tarjolla oleva auringonsäde. Ja nyt ne ryökäleet väittävät, että tämä olisi kesän viimeinen ilta. Ja, jos hyvin käy, tarjolla saattaa olla myös lähes trooppinen yö. 

No, nähtäväksi jää, mutta minä aion joka tapauksessa viettää tämänkin illan eiliseen tapaan parvekkeella. (Eurolavasohva - paitsi, että ne eivät ole eurolavoja - on siis vihdoin valmistunut ja paikoilleen puljattu.) Illan menukin taitaa olla ihan sama: teetä ja juustokakkua mustikoilla. Nam!

Ihan kohta, kun aurinko laskee, sytytän kynttilät, majoittaudun tuohon sohvalle ja fiilistelen tätä ihanaa elokuun iltaa. Nauttikaahan tekin!6 kommenttia:

 1. Oi, mikä ihana tunnelma!
  Valaistus ja värimaailma juuri kohdallaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ihanaa aikaa kuin kesä onkin, niin kyllä näissä pimenevissä illoissakin on puolensa! <3

   Poista
 2. Minäkin olen nyt pari iltaa istunut tarkoituksella partsilla, jos nämä kelit loppuvat kohta... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri heräsin päiväunilta parvekkeelta... :) Ja kyllä täällä ainakin piti ennustukset hyvin paikkansa, sillä ilmassa on selvästi jo syksyn tuntua.

   Poista
 3. Oo, mikä tunnelma! Kyllä tuolla kelpaa köllötellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä nyt kelpaa! Tämä loppukesä ja alkusyksy on aina yhtä tunnelmallista aikaa.

   Poista