maanantai 28. syyskuuta 2015

Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain sinistä

Minulle uutta, oikeasti tietysti vanhaa ja niin sinistä! Kyseessä on tietysti arabian Maisema -sarja, jonka ensimmäiset osat, neljä syvää lautasta, ostin itselleni perjantaina yhdestä vanhan Porvoon lukuisista antiikkkiliikkeistä. Samalla reissulla ihastelin erään toisen kaupan ikkunassa esillä olleita vaaleanpunaisia Maisema -astiastoon kuuluvia liemikulhoja. Harmi kyllä, kauppa oli kiinni. Muutoin olisin käynyt vähintään pyörittelemässä niitä käsissäni. No, onpahan taas hyvä syy ajella Porvooseen!
En ole vielä ehtinyt näitä koekäyttää, mutta sen jo päätin, että tänä jouluna joulupuuro nautitaan näistä. Sitä ennen täytyy ostaa vielä muutama lisää. Sinisiä, punaisia tai harmaita - kaikki kelpaa!

Löytyykö sieltä muita, joille astiat ovat niitä suurimpia aarteita ja keräilykohteita?

7 kommenttia:

 1. Ihanat!!! Kelpaisi minullekin. Isälläni on vielä käytössä oman isänsä vanha teekuppi, joka on tuota samaa sarjaa. Lautanen siitäkin on hävinnyt ajat sitten. Tuo Maisema-sarja on yksi kauneimmista suomalaisista astiastoista, jonka tiedän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, tämä on kyllä tosi kaunis astiasto. Tykkään myös arabian fasaanista. Sitäkin voisin alkaa keräilemään! :)

   Poista
 2. Kyllä ne ovat kauniita. Raskisinkohan minä noita edes käyttääkään? No, kyllä jouluna varmaan. :)
  Ihanaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä raaskii käyttää, se on sitä arjen pientä luksusta! :) Mukavaa viikkoa sinullekin!

   Poista
 3. Oikein kauniita!
  Joo, kyllä löytyy. Minun piti saada Arabian Kekri-kannu ja sitten kulhoja ja sitten piirakkavuoka....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin, että löytyy muitakin! :) Tuo kekri onkin minulle ihan vieras, tai ainakaan ei soita kelloja. Täytyypä tutustua!

   Poista
 4. Only perseverance will make us successful, and that the source of perseverance and unwavering, resolute take measures needed to achieve success

  _________________________
  I find a funny game,let'go!
  But I even have this higher, you'll take a look: Cheap RS Gold and http://www.rsgoldfast.com/

  VastaaPoista