perjantai 4. syyskuuta 2015

Kukkakaupan kautta kotiin

Viimeistään siitä huomaa kesäloman jälkeisen arjen taas asettuneen uomiinsa, kun työviikon jälkeen tie vie kukkakaupan kautta kotiin. 

Tai jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin tällä kertaa tie vei kyllä lidlin kautta kotiin ja nuo eustomat lähti matkaan sieltä. Itseasiassa käyn varsinaisissa kukkakaupoissa aika harvoin. Tällä kertaa oli kuitenkin pakko, sillä eustomat ei varsinaisesti lukeudu mun suosikkeihin ja oli pakko hakea myös jotain muuta. Yleensä teen kotimatkalla pienen mutkan ja poikkean puutarhamyymälään - tänään jostain syystä en - ja valitsen sieltä mieluisat leikkokukat matkaan. Ja mieluisista kukista puheenollen; gerberakaan ei oikeastaan lukeudu lempikukkiini, mutta tämä kerrottu versio on kyllä tosi herkku! 

Nautin siis viikonloppuni rentoina ja kukkani kerrottuina!

Mukavan rentoa viikonloppua teillekin!

6 kommenttia:

 1. Onpas huikean kaunis gerbera!! Tuota kelpaa kuvailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, ja ilokseni vielä hengissä, kun saavuin viikonloppureissulta kotiin!

   Poista
 2. Upeita molemmat! Eustoman jouduin googlettamaan; onpa tyylikäs leikkokukka, ja nuo sinun kuvasi ovat erityisen hienoja.
  Ihanaa rentoa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva, jos löysit uuden, mieluisan kukan! Ja nyt vähän hymyilyttää, että tulin toivottaneeksi perjantaina rentoa viikonloppua, vaikka tiesin olevani matkalla talkoisiin! :D

   Poista
 3. :) Hienosti olet ne kuvannut!! Saako taas hehkuttaa sun tyyliä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna, ja kiva jos tyyli kolahtaa! Tunne on molemminpuoleinen :)

   Poista