maanantai 26. lokakuuta 2015

Afrikantähdikki

Edellisessä postauksessa näkynyt afrikantähdikki on osoittautunut kestävyydeltään vähintään neilikan veroiseksi leikkokukaksi. Nämä kaksi yksilöä ovat kestäneen maljakossa jo melkein kaksi viikkoa ja yhä vain jaksavat kukoistaa. Ehdottomasti siis elämän pieniä iloja -osastoa! Niin kuin muuten sekin, että parin viime viikon aikana blogini on saanut neljä uutta seuraajaa, tervetuloa mukaan!

Pimeydestä huolimatta mukavaa lokakuun viimeistä viikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Mulle tämä uusi tuttavuus, taidankin ostaa ensi kerralla, kun kaipaan kattaukseen leikkokukkia. Juuri tällaiset pienet ilot auttaa näin pimeään vuodenaikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kannattaa ehdottomasti pitää mielessä tämä kukka! Jos näitä on jouluaikaan tarjolla (ei mitään hajua tämän kukan sesongista siis), niin aion kyllä ehdottomasti ostaa joulupöytään, koska jotenkin se mun silmään näyttää päivä päivältä jouluisemmalta. :)

   Poista
 2. Onpas kaunis ja viehättävä kukkanen :) Pitäisikin ostaa taas pitkästä aikaa vkl-kukka ruokapöydälle...muutama viikko mennyt ilman kukkaostoksia...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, nyt on Pia selvästi ryhtiliikkeen aika! :D Ja afrikantähdikin kun ostat, niin ei tarvii pariin viikkoon muuta ostaakaan!

   Poista
 3. Tuntematon kukkanen minulle, mutta voi miten kaunis! Edellisen postauksesi tunnelmat ovat myös aivan mahtavia. Tulin joulumielelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jopas nyt jotakin! Mä luulin, että tää on kaikille teille muille ihan tuttu kukka. :) Mun vaki kukkakaupassa on näitä nimittäin usein tarjolla, mutta mä jostain syystä ostin vasta nyt ensimmäisen kerran. Sitä on jotenkin niin tapojensa orja, että päätyy aina samoihin tuttuihin kukkiin.

   Poista
 4. On kaunis ja tyylikäs ja sopisi hienosti joulupöytään! :) Tuoksuuko?
  Upeat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksuu kyllä, mutta ei mitenkään erityisen voimakkaasti. Tuoksu muistuttaa itseasiassa jonkun tutun luonnonkukan (?) tuoksua, mutta en vain saa päähäni minkä. Jos ostat, tuoksuttelet ja keksit, niin kerro sitten minullekin! :)

   Poista