tiistai 20. lokakuuta 2015

Keittiö lokakuun valossa

Vuosi sitten keittiö kylpi upeassa syysvalossa marraskuun ensimmäisenä päivänä (klik), tänä vuonna se aamu osui kohdalle muutamaa viikkoa aiemmin. Tällaisina päivinä on ihana hääräillä keittiössä. 

Ja kuten kuvista näkyy, mulla alkaa olla jo vähän sellaista jouluista tunnelmaa täällä. Ostaessani tuota huonekuusta eräs pieni tyttö katsoi ihmeissään äitiään ja kuiskasi, että "joku ostaa itselleen jo nyt joulukuusen!" Tämän kuultuani päätin sitten ostaa myös joulun ensimmäisen amarylliksen. Ja nyt kun tarkemmin katsoo, niin oikeastaan nuo leikko-afrikantähdikit istuu myös aika kivasti tähän pre-jouluiseen tunnelmaan.Ja ai vitsit, että mä rakastan tuota basilikan tuoksua keittiössä! 

10 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää keittiössäsi! Nämä ovat taas niitä kuvia joita minä haluaisin osata ottaa.
  Meillä paistaa syksyllä (ja keväällä) varsinkin ilta-aurinko moniin huoneisiin. Talo näyttää ihan erilaiselta kuin muina vuodenaikoina... näkyy kyllä pölykin sellaisista paikoista joista sitä ei tavallisesti huomaa. :)
  Minä odottelen joulua jo ihan täysillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sara! Mullakin keittiö on itseasiassa ilta-auringon puolella, mutta valoisina päivinä sinne tulvii mukavasti valoa jo heti aamusta alkaen. Ja mullakin tämä jouluun virittäytyminen taitaa alka heti iltojen pimetessä. Ajatus lähestyvästä joulusta tekee syksyn pimeydestä/harmaudesta paljon siedettävämpää. Niin, ja kävin muuten eilen pinnailemassa vähän joulukuvia sun pinterest -kansiosta! :)

   Poista
 2. Ihana tunnelma keittiössä ja kyllä jo tähän aikaan saa olla semisti joulua.😊 Ja huonekuusihan nyt käy moneen tunnelmaan. Ja joulusta puheen ollen, ite leivon täällä piparkakkuja... 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsikka! Samaa mieltä: kyllä lokakuussa kotona saa jo olla vähän jouluista tunnelmaa. Ja mäkään en miellä tuota huonekuusta mitenkään erityisen jouluiseksi, vaan se sopii kyllä kaikkiin vuodenaikoihin. Ja voihan piparit! Mä ostin viime viikolla blossa-pullon, jonka taidan korkata tänä viikonloppuna joulutorttujen kera! :)

   Poista
 3. Huonekuusi täytyy itsekin hommata, se on niin kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osta ihmeessä, se tuo kyllä tosi kodikasta tunnelmaa! Mä ostin omani (Vantaan) ikeasta, maksoi 12e ja rapiat, ei paha! :)

   Poista
 4. Lovely light and atmosphere in your charming kitchen! It looks like a happy place to start the Christmas spirit going! xo Karen

  VastaaPoista
 5. Blogissani olisi sinulle pieni haaste. :)

  VastaaPoista