sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Same old, same old

Saatan ehkä vähän toistaa itseäni, sillä kyllähän te jo tiedätte, että mun syksyiset sunnuntai-iltapäiväni näyttää aina jotakuinkin tältä:

Tällä viikolla on tullut taas luettua vähän pokkareita, oikein kunnon hömppää tietenkin. Kirjat vie mut aina niin mukanaan, etten meinaa keretä tehdä mitään muuta. Viime maanantaina unohdin mm. mennä jumppaan. Katsotaan kuinka käy huomenna, sillä nyt sain tuon Rakkausromaanin reseptin luettua (ihan viihdyttävä) ja siirryn Diana Gabaldon Matkantekijä -sarjan toiseen osaan. Tää kirjasarja on jostain syystä jäänyt multa kokonaan lukematta ja nyt täytyy korjata se tilanne. Ainakin ensimmäinen osa oli niin koukuttava, että se oli pakko ahmia mahdollisimman nopeasti. 

Toivottavasti teilläkin on ollut rentouttava viikonloppu!

8 kommenttia:

 1. Sunnuntai-iltapäiväsi näyttää aivan ihanalta!
  Pehmeä sohva, hyvä kirja ja kuppi teetä (kahvia!). Mitä sen enempää voisi toivoa?
  Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, siinä on kyllä ihan riittävästi aineksia mukavan sunnuntai-iltapäivän viettoon! :) Mukavaa (ja kylmää!) viikkoa sinnekin!

   Poista
 2. Ihana sunnuntai sulla ollut! Juuri noinhan se kuuluukin viettää. Kiireettömästi. Romaanien luku vie kyllä mennessään kenet vain ja ihan huomaamatta vierähtää tunti jos toinenkin! Mukavaa uutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mikä parasta: tänään oli aamuvuoro ja illan jumppakin peruttiin, joten tänäänkin kerkeän uppoutumaan tuohon Diana Gabaldon romaaniin! :) Mukavaa viikkoa sinullekin!

   Poista
 3. Onpa leppoisan näköistä!
  Mukavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sitä se olikin! :) Mukavaa loppuviikkoa sinnekin!

   Poista
 4. No en ihmettele yhtään että tuolla viihdyt :) <3 Ihanan tunnelmallista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä vähän liiankin hyvin... Nim. liikunta tekisi hyvää! Mutta koti on mun mielestä kyllä parhaimmillaan kuin lämmin pesä ja näin talvea kohti mentäessä sen merkitys aina korostuu entisestään.

   Poista