sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Goodbye January

Kuukauden parhaat

Kuukauden paras ylläri:
 Paukkupakkaset ja kunnon talvi!
 
Kuukauden paras ruoka:
Kauppahallin Soppakeittiön tomaatti-vuohenjuustokeitto kylmänä lauantai-iltapäivänä. Täydellistä!

Kuukauden paras tapahtuma:
Lux Helsinki valofestivaali!


Kuukauden paras lukukokemus:
 David Ebershoffin Tanskalainen tyttö!
"Kai tämä jää meidän salaisuudeksemme?" Einar kuiskasi Gretalle. "Ethän varmasti kerro kenellekään?" Hän oli yhtä aikaa peloissaan ja innoissaan, ja hänen lapsen nyrkin kokoinen sydämensä pamppaili kurkussa asti. 
"Kenelle minä muka kertoisin?"
"Annalle."
"Ei tämä Annalle kuulu", Greta sanoi. "Siksi toisekseen Anna on oopperalaulaja ja tottunut siihen, että, miehet pukeutuvat naisten vaatteisiin. Sehän on maailman vanhin silmänkääntötemppu."

Kuukauden paras päätös:
 Vähemmän sohvaa ja (netti)surffailua, enemmän luontoa ja liikuntaa! 

Kuukauden pahin ärsytys:
Hiton google!

Tätä pitää ehkä vähän avata. Joulukuun puolivälin jälkeen en ole pystynyt kirjautumaan lukijaksi uusiin blogeihin blogger -profiilillani, vaan jostain syystä blogger -profiilini vaihtuu siinä yhteydessä  google -profiiliksi (jota en ole tiennyt edes luoneeni...). Eikä se vielä mitään, mutta google on poiminut profiiliin oikean virallisen nimeni, jolla en mielestäni ole rekisteröitynyt mihinkään googlen palveluun. Tilitiedoissakaan oma nimeni ei näy, mutta kappas, lukijaksi rekisteröityessä se kuitenkin aina pamahtaa ruutuun. Aaaarrrggghh!  

Onko kellään muulla, joka haluaisi hoitaa kaikki blogiin liittyvät asiat nimenomaan blogger -profiilin kautta, ollut samanlaisia ongelmia? 

Joka tapauksessa kaikki te uudet lukijat, liittyisin mielelläni lukijaksi teidänkin blogeihinne, mutta toistaiseksi se ei ole nyt mahdollista. Toivottavasti pääsen ongelmasta pian eroon!

Google -ärsytystä lukuunottamatta tammikuu oli ihan mahtava kuukausi, toivottavasti teilläkin!

12 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia - kylläpä olit kuvannut upeita valotaideteoksia!
  Mitä tapahtuu jos liityt blogin seuraajaksi liittämällä sen Bloggerin hallintapaneelin Lukuluettelon kautta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara!<3
   Itseasissa juuri lukuluettelon kautta liitynkin aina blogeihin lukijaksi, selitin ehkä hieman väärin. Mutta täytyykin ehkä koittaa vielä liittyä niin kuin selitin. :) Josko se sitten onnistuisi edes sillä google -profiililla, eikä ilman profiilikuvaa ja omalla nimellä. Ehkä vähän sekavaa höpinää mulla nyt... :)

   Poista
  2. Sä olet Sara nyt sitten tästä lähtien mun atk-tukihenkilö! Tein niin kuin oletit mun tehneen ja pääsin valitsemaan, millä profiililla haluan liittyä lukijaksi. Aina kannattaa näköjään huudella apuja. Eli iso kiitos, olet ihan mahtava blogiystävä! <3

   Poista
  3. Hihih, eipä kiittämistä! Tuon edellisen kommenttisi taidan kehystää ja laittaa seinälle... ♥

   Poista
 2. Tuo Lux Helsinki näyttää niin hienolta!
  Hyviä päätöksiä liikkua luonnossa ja ottaa lisää kauniita maisemakuvia!
  Ihanaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nuo hahmot oli niin kauniita!
   Ja tuo luonnossa liikkuminen on selvästi tuollainen kaksi kärpästä yhdellä iskulla -tyyppinen juttu. :)
   Ihanaa helmikuuta sinnekin! <3

   Poista
 3. Beautiful sunrise and the light festival is amazing. The Danish Girl sounds like a good book - I want to see the movie, but I know movies are never as good as the book. Ah, Google. So much frustration! What can you do?.....Hope you have a good week, with some warm sunshine. xx Karen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Karen! I'm also looking forward to see the movie version of The Danish Girl. I've seen the trailer and the movie seemed to be good as well, hope so! And guess what; thanks to lovely Sara my problems with google- and blogger-profiles are solved! :)
   Wishing you a lovely February <3

   Poista
 4. Kauniita kuvia ja hyviä päätöksiä. Olen muuten eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja niin kiva, että liityit lukijaksikin! Ja ihan varmasti tulen vierailulle Aurinkokujalle! :)

   Poista
 5. Voi kuinka kauniita kuvia! Tuo "vähemmän sohvaa ja nettisurffailua" on ollut toteutuksessa myös itsellä. Tekee mielelle hyvää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika! Mä oon ollut suorastaan ylpeä itsestäni, että keskimäärin joka toinen päivä en ole edes avannut tietokonetta ja se on tehnyt kyllä niiin hyvää! Näillä säillä tosin varsinkin se sohvan vetovoima on aika voimakas... :)

   Poista