torstai 31. maaliskuuta 2016

Goodbye March

Kuukauden parhaat

Uusi kamera!


 Kun kahvi vaihtuu teeksi, tulee arkiaamuihin ihan huomaamatta lisää ihanaa hitautta


Kevät ja valo <3


Jos kirja saa sinut itkemään, se ei voi olla huono, eihän?


Sunnuntaihesari - pieni pala luksusta kahdeksi kuukaudeksi


Sellainen oli maaliskuu, tervetuloa huhtikuu!

8 kommenttia:

 1. Mitä sä olet tykännyt tosta kamerasta? Mulla on hankinta edessä ja olen pähkännyt järeämmän ja perinteisemmän sekä tuon Olympuksen välillä.... Mikä sulla oli aiemmin ja osaatko sä verrata sitä ja tuota uutta? Kyllä on hankalaa kameran valinta, kun haluaa parhaan mahdollisen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mähän en kameroiden päälle ymmärrä juuri mitään ja tätä kameraa en ole ehtinyt vielä kunnolla käyttää, joten en uskalla vielä käyttökokemuksista sen tarkemmin raportoida. Kun vaihdoin pokkarista järkkäriin pähkäilin pitkään "oikean" järkkärin ja näiden Olympuksen minijärkkäreiden välillä. Monissa blogeissa oli silloin hyviä vertailuja ja Olympus tuntui pärjäävän niissä hyvin, joten päädyin ostamaan pen-sarjan minijärkkärin (Olympus pen e-pm2) ja se on ollut kyllä hyvä ensijärkkäri. Tämä uusi kamera (Olympus om-d e-m10) oli vähän sellainen heräteostos, kun se sattui olemaan niin hyvässä alessa. Ja pienellä käyttökokemuksella tuohon pen:iin verrattuna om-d:llä saa esim. huonossa valossa selvästi parempia kuvia. Mutta kaiken kaikkiaan olen ollut kyllä tosi tyytyväinen näihin minijärkkäreihin. Ja pienen kokonsa ansiosta ne on helppo napata aina matkaan mukaan!

   Poista
 2. Hyvä kamera!
  Olympuksella täälläkin mennään, Pen lite E-PL5.

  Kirja mahtoi olla todella hyvä ja tunteisiin vetoava!
  Ihanaa huhtikuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olympuksen minijärkkärit on kyllä hyviä, ja niin kauniita! Tykkään varsinkin tän uuden kameran vähän retrosta ilmeestä.
   Ja tuo kirja oli kyllä mielenkiintoinen: helppoa, vähän hömppääkin luettavaa, mutta siitä huolimatta lopussa itkin silmäni turvoksiin. :D Suosittelen! Ja siitä tulee muuten kesällä elokuvakin!

   Poista
 3. Ihananainen maaliskuu ja nuo kaunokaiset ovat suosikkikuvani.
  Kiinnostavaa lukea kamerakommentteja. Minä kuvaan veljen vanhalla Canonilla, jonka (läheskään) kaikkia ominaisuuksia en osaa käyttää. :)
  Keväistä huhtikuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kuvannut melkein kaikki blogini kuvat Olympuksen pen-sarjan minijärkkärillä (jonka kaikkia ominaisuuksia en minäkään osaa käyttää...) ja nyt ostin sitten tuon uuden lelun. Vielä vähän lisää opeteltavaa siis! Ehkä jossain vaiheessa joskus saan aikaiseksi postauksen käyttökokemuksista.
   Ihanaa huhtikuuta sinullekin Sara! <3

   Poista
 4. Hyvältä vaikuttaa ominaisuuksiensa puolesta tuo kamera. Olen sitä itsekin joskus katsellut "sillä silmällä". Täytyypä tempaista tuo kirja seuraavalla kirjastoreissulla mukaan. Moni on sitä kehunut :) Mukavaa huhtikuuta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon että tuo kamera palvelee oikein hyvin minun tarpeitani! Ja kirjaa voin kyllä minäkin lämpimästi suositella. Luen parhaillaan sen jatko-osaa, mutta ainakaan 100 ensimmäisen sivun perusteella se ei ole yhtä mukaansatempaava kuin tuo ensimmäinen osa.
   Mukavaa huhtikuuta sinullekin Kaaru!

   Poista