maanantai 28. maaliskuuta 2016

Mornings like this


Pitkissä vapaissa on se hyvä puoli, että tällaisia aamuja mahtuu joukkoon yleensä useampiakin. Minulla oli pääsiäiseksi paljon suunnitelmia, joista ehkä noin kolmannes toteutui. Näitä aamuja en ollut suunnitellut, mutta ne toteutuvat näköjään ilmankin. Niinhän se taitaa olla, että parhaat jutut vain tapahtuu.

Niin kuin nyt vaikka toi kevät. Eilen menin ensimmäistä kertaa vähän sekaisin ilta-auringosta ja tunsin ihanaa keväistä levottomuutta. Huikea tunne! Valon määrän lisääntyminen on vain aina yhtä hämmästyttävää. Puhumattakaan siitä, miten eri vuodenajat onnistuvat yllättämään vuodesta toiseen, aina ja joka kerta. Toisaalta hyvä niin! 

Näillä mietteillä kohti maaliskuun viimeistä viikkoa, toivottavasti aurinkoista sellaista! 

6 kommenttia:

 1. Minä niin tiedän mitä tarkoitat sekaisin menolla ja keväisellä levottomuudella... :D
  Upeat kuvat; utuiset värit ja purjelaiva sopivat hyvin tähän keväiseen kaipuuseen jonnekin. Meidän maakuntalehtikin on muuten vihdoin siirtynyt tabloid-kokoon ja hyvä niin. :)
  Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Voihan kevät sentään! Enpäs itse tajunnutkaan, miten osuvasti tuo purjelaiva tosiaan kuvastaa tätä keväistä levottomuuta ja määrittelemätöntä kaipuuta jonnekin.
   Ja totta, tuo tabloid-koko on paljon parempi kuin se entinen. Varsinkin silloin, kun yrittää kesällä lukea lehtä ulkona. Sitä odotellessa!

   Poista
 2. Kevät saa sydämen laukkaamaan onnesta!
  Hurmaavat kuvat ja fiilis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja totta; kevät on kyllä mahtavan elinvoimaista aikaa!

   Poista
 3. A lovely spring morning at your table! Beautiful light and sweetly inviting. x Karen

  VastaaPoista