sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

No hupsista!

Hupsista, tosiaankin. Vuoden alussa harvensin postaustahtia tarkoituksella, mutta näin pitkiä taukoja en kuitenkaan suunnitellut. Tässä hitammassa tahdissa piilee näköjään vaarana, että tauot sen kuin pitenevät ja pitenevät. Täytynee pitää varansa!

No, nyt jää on kuitenkin rikottu ja kamerakin kaivettu taas esiin. Harmaan sadepäivän piristykseksi hain kukkakaupasta hieman kruunuvuokkoja ja päivän pimeydestä huolimatta kuvailin niitä yhdessä kotini lempinurkassa.  Hattuhyllyn ja vanhan lipaston yhdistelmä kuuluu ehdottomasti osastoon match made in heaven. Ja aika kivasti nuo kruunuvuokotkin tuonne hattuhyllylle sopii, niin kaunis kukka!

Ihanaa tulevaa viikkoa teille kaikille!


 


 

8 kommenttia:

 1. Ja niin ihania kuvia taas! <3
  Kokonaisuus on todella kaunis ja yksityiskohdista ihastuttavat erityisesti naulakko, olkihattu, tähti, kukat... (Arvaa saako täältä mistään noin hienoja kukkia!)
  Täälläkin sataa nyt ja olin juuri ulkona sateenvarjon alla haistelemassa kevään tuoksuja. Aah!
  Ihanaista uutta viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Sara <3
   Mä hain nämäkin leikkokukat läheisestä puutarhamyymälästä ja aika perustarjonta sielläkin yleensä on, mutta jostain syystä näitä kruunuvuokkoja on siellä viime aikoina ollut aina tarjolla. Eilen jopa 50senttiä halvemmalla kuin yleensä, jei!
   Ja totta, kevät- ja kesäsateen tuoksu on kyllä ihan omaa luokkaansa!

   Poista
 2. Kaunis kokonaisuus <3 Hattuhylly on kyllä ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia <3 Melkein pitäisi taas ajella Porvooseen katsomaan löytyisikö sieltä vielä toinen samanlainen aarre!

   Poista
 3. Tänään olikin tosi synkkä ja sateinen päivä, mutta oot kyllä silti saanut taiottua kuviin hyvän valotuksen :) Kaiken kaikkiaan kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi ja kiva, kun oot taas takaisin kuvioissa! Ja pakko myöntää, että valo on enempi tai vähempi taiottu kuviin vasta jälkeenpäin... :)

   Poista
 4. Olen huomannut saman jos yhtään taukoa pitää. Jos mulla on töitä ihan kamalasti niin sitten en pode siitä huonoa omaatuntoa. Muuten parin päivän välein tehty postaus on sopiva väli. On se tosin aikamoinen tahti.

  Ja kauniit kuvat. Vuokot on ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut tavoitteena 1-2 postausta viikossa, mutta viime aikoina on tahti tosiaan vähän hidastunut. Ja on tää kyllä niin hassua, miten sitä tosiaankin tuntee välillä huonoa omaatuntoa asiasta, joka on kuitenkin ihan oman päätäntävallan alainen. Tunnollinen ihminen on tunnollinen myös blogin pitäjänä. :)

   Ja joo, noi vuokot on kyllä niin ihania!

   Poista