perjantai 29. huhtikuuta 2016

On siis kevät...

Ja minä haaveilen omasta pihasta. Niinkuin aina tähän aikaan vuodesta. Lumikellot ja sinivuokot vielä kestän, mutta siinä vaiheessa kun maasta puskee krokuksia ja nurmikot ovat sinisenään skilloja, alan kaivata omaa pihaa. Rankasti. Ja kun siihen päälle lisätään vielä sellainen keväinen auringonpaiste kuin tänään, niin oireet ovat pahimmillaan. Huokaus. Ihana kamala kevät!
10 kommenttia:

 1. Jopas vihertää sillä suunnalla!! Odottelen tännekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kiitos alkuviikon sateiden! :) Havahduin asiaan itsekin vasta toissapäivänä. Eli ihan uus asia tämä viherrys täälläkin vielä.

   Poista
 2. Täällä myös haaveillaan omasta pihasta ja näin keväisin tää tunne vaan yltyy! Krookukset on kyllä käsittämättömän kauniita kevään ensimmäisiksi kukiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät kyllä koettelee meitä omasta pihasta haaveilevia. Ja tokihan me haaveillaan juuri sellaisesta pihasta, joka on keväällä täynnä krokuksia! :)

   Poista
 3. Upeita kuvia! Toivottavasti haaveesi omasta pihasta vielä toteutuu. Hyvinvarustettu parveke varmaan auttaa pahimpaan kaipuuseen. :)
  Oikein ihanaa vappua! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Onneksi tämän kaltaisilla haaveilla on usein tapana toteutua, tavalla tai toisella. :) Ja parveke kyllä auttaa, kunhan vain saisin sen ensin siivottua ja kuntoon... Ihanaa vappua sinullekin!

   Poista
 4. Kevät on ihanaa aikaa! Ja saahan sitä haaveilla ja suunnitella. Mutta on siinä pihassa tekemistäkin.. Nimin. selkä ihan tohjona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jatkan haaveilua... :) Semmoisesta sopivan kokoisesta ja riittävän helppohoitoisesta pihasta! Tsemppiä sun kevättöihin!

   Poista